Bilgisayar-Bilişim Teknolojileri
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
24 Saat
Bilişim Teknolojileri - Formatör - Bilgisayar Öğretmeni Kayıt
Kayıt Olun
iletişim
iletişim
Detaylı Arama
Arama
Yeni Konu Aç
Yeni Konu Aç

Vfabrika yazısını kaldırmak istiyorum

Konu, 'Sosyal Medya, Oyunlar, Multimedya Uygulamalar' kısmında ybilgin tarafından paylaşıldı.


Etiketler:
  1. ybilgin

    ybilgin Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    16 Ekim 2007
    Mesajlar:
    567
    Beğeni:
    6
    Arkadaşlar aşağıdaki örnekteki sağ alt köşede çıkıp kaybolan Vfabrika ile geliştirilmiştir yazısını kaldırmak istiyorum. Bunu yapmak mümkün mü? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Örnek videoyu aşağıya ekledim.
     

    Ekli Dosyalar:

  2. gulumse716

    gulumse716 Site Gezgini

    Kayıt:
    16 Ekim 2011
    Mesajlar:
    67
    Beğeni:
    99
    Çıktıyı scorm olarak gönderebilirseniz bakalım hocam
     
  3. HBV

    HBV Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    21 Haziran 2013
    Mesajlar:
    475
    Beğeni:
    118
    Başka bir video editor ile o bölgeye beyaz bir logo koyun.
     
  4. ybilgin

    ybilgin Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    16 Ekim 2007
    Mesajlar:
    567
    Beğeni:
    6
    Hocam bu çalışmayı Vfabrikada scrom olarak nasıl alırım?
     
    Son düzenleme: 4 Ağustos 2022
  5. ybilgin

    ybilgin Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    16 Ekim 2007
    Mesajlar:
    567
    Beğeni:
    6
    Hocam proje olarak kaydettim ve ekledim
     

    Ekli Dosyalar:

  6. bznesm_srkn

    bznesm_srkn Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    30 Haziran 2013
    Mesajlar:
    1.024
    Beğeni:
    198
    kesinlikle çok basit bişey çok mantıkllı movavi öneririm
     
  7. ybilgin

    ybilgin Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    16 Ekim 2007
    Mesajlar:
    567
    Beğeni:
    6
    Hocam etkileşimli içerik olduğu için video formatında değil html olarak açılıyor
     
    bznesm_srkn bunu beğendi.
  8. HBV

    HBV Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    21 Haziran 2013
    Mesajlar:
    475
    Beğeni:
    118
    Bende fark ettim hocam hatta internet sayfasına da baktım da Web sayfası adını yazarken fabrika değildir o fabric filandır derken Türk sayfası çıktı ilk defa gördüm.
     
  9. HBV

    HBV Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    21 Haziran 2013
    Mesajlar:
    475
    Beğeni:
    118
    Projem\output\resources\js içinde watermark js var.

    function showWatermark(container, language) {
    $("#" + container).append("<div id=\"watermark\" class=\"watermark-show\"></div>");

    var $watermark = $("#watermark");

    if (language == "turkish")
    watermarkContent = "<div id='watermark-image'></div><span>ile geliştirilmiştir.</span>";
    else
    watermarkContent = "<span>Developed by</span><div id='watermark-image'></div>";

    $watermark.html(watermarkContent);
    }

    Projem\output\resources\img\player içinde de watermark.jpg var.
     
  10. net008

    net008 Site Gezgini

    Kayıt:
    8 Nisan 2007
    Mesajlar:
    30
    Beğeni:
    0
    1. Projem\output\resources\js dizinindeki internalLoader.js dosyasını not defteri ile açınız.
    2. internalLoader.js dosyasındaki {
    "path": "js/watermark.js"
    }, Satırını siliniz. Virgül ve süslü parantezler dahil
    3. Kodun temiz olması açısından Projem\output\resources\js dizinindeki watermark.js dosyasını ve Projem\output\resources\img\player dizinindeki watermark.png dosyasını siliniz.
     
    Son düzenleme: 4 Ağustos 2022
  11. HBV

    HBV Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    21 Haziran 2013
    Mesajlar:
    475
    Beğeni:
    118
    Telefondan yazıyorum css dosyasının içinde de water mark ile ilgili bir şeyler var. Tabii ki bunlar internet üzerinden gösteriliyor ise sınav yada benzer bir şey gibi böyle elleşmek mümkün olmayabilir.
     
  12. ybilgin

    ybilgin Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    16 Ekim 2007
    Mesajlar:
    567
    Beğeni:
    6
    Cevaplarınız sayesinde sorun çözüldü arkadaşlar teşekkür ederim
     
    HBV bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal