teşekkurler hocam. yanlız merak ettim 5 girişliyi neye kullanacaksınızgececiler' Alıntı:hocam basit bişey alın cok farketmez biz gecenlerde 5 girişli 60 liraya almıstık
buko08' Alıntı:teşekkurler hocam. yanlız merak ettim 5 girişliyi neye kullanacaksınızgececiler' Alıntı:hocam basit bişey alın cok farketmez biz gecenlerde 5 girişli 60 liraya almıstık
eğer kablo uzun ise VGA Y kablo işe yaramaz, kablolardan birisi 10-15 metre ise hiç yaramayabilir.vedat' Alıntı:S-link SL-152C 2 VGA Switch
tarzı manuel mi önerirsiniz, prizle gücü çoğaltanlardan mı veya y kablo mu bizim okulda y kablolar sürekli sorun çıkarıyor titreme felan ne önerirsiniz
miraz' Alıntı:
hocam bu ürünün her markasını denedik y kablo 15m ve üzerinde işe yaramıyor . spliterların powerlı ve manuel olanları var manueller 10tl ye kadar var acaba kullanan varmı işe yararmı diğerleri pahalıtahtakama' Alıntı:miraz' Alıntı:
Elektronikçilerde bulunuyor 7-8 tl civarı, bir de 20-25 tl lik farklı modelleri var. okulumuzda en az 20-25 tane var kullanıyoruz
katılıyorum arkadaşlar..Bende de y kablo var ve hiç memnun değilim.Bazen iyi çalışıyor bazen titreme yapıyor.Kullandığınız,tavsiye edebileceğiniz bi splitter markası varsa ben de almayı düşünüyorum .schumix' Alıntı:Y kablolar giren frekansı bölerek gönderdiği için titreme yaptırıyor , splitter her çıkışa aynı frekansı gönderebildiği için görüntü daha net oluyor... .
Gerçekten titreme yapıyormu . bende vga Y kablosu almayı düşünüyordum.miraz' Alıntı:Arkadaşlar Y kablo, dediğiniz gibi titreme yapıyor. Sürekli kullanılan bilgisayarlar ve projeksiyonlar için uygun değil bence de. Ama çok nadir kullanılıyorsa, idare eder. Splitter'ların da canı çıksın çok pahalılar.
miraz' Alıntı:
papakaa' Alıntı:y kablo 3-4 lira splitter adaptör 10 lira. adaptör öneririm
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar ... t-94429141