Videodaki kişileri değiştirme

Kodla Büyü

aydınDr

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Internette gördüğüm bazi videolarda ozellikle kemal sunalin komik sahnelerinde ki oyuncularin kafalarinin yerine başka kişileri koyup farkli bir gösteri hazırlamışlar.
Bu düzenlemeler nasil yapiliyor. Tecrübeli arkadaşlar açıklayabilir mi?

Ben sony vegas da yaptıp her frame için tek tek o kafa resmini konumlandırıyorsun uğraştırıyor
Bir öğretmen beneğinin doğum günü için baba tv nin hazırladığı bir videoya kendi çocuğunun kafasını eklememi istemişti ücret karşılığı yaptım.

Youtube a sony vefas kafa yaz çıkar

Ben sony vegas da yaptıp her frame için tek tek o kafa resmini konumlandırıyorsun uğraştırıyor
Bir öğretmen beneğinin doğum günü için baba tv nin hazırladığı bir videoya kendi çocuğunun kafasını eklememi istemişti ücret karşılığı yaptım.

Youtube a sony vefas kafa yaz çıkar

En yakin zamanda izleyeceğim
Daha önce bu tür uygulamalar yapanlar deneyimlerini paylasabilirler mi..

aydinDr

after effects ile video tracker konusunu araştır. frame frame yapmana gerek yok. doğrudan gözünü burnunu vb işaretliyorsun. diğer başka bir video yada resim ona yapışıyor onunla hareket ediyor, dönüyor, büyüyor.. buna 2d tracker diyorlar. Birde 3d tracker var. Bir videonun içine herhangi bir nesneyi sanki o videoda gerçekten varmış gibi yerleştirebiliyorsun. yani çekim esnasında bazen nesneni arkasına geçildiyse arkasından görüntüsünü gösteriyor.

Geri