Arkadaşlar videoları kendiliğinden ilerleten programlardan en kullanışlı olanı hangisi, malum şimdi lazım olacak
Tazminat ödemesi ocaktan olacaksa ki ben öyle anladım nisana kadar ertelemek 20000 TL kayıp olur. Eğitimi tamamlamayana da ödemezler heraldeVideo isimlerini muhtemelen geçenki gibi sıralı yapmazlar, rastgele isimler alır. İnteraktif olması da cabası. Hele Bi başlasın. Nisana kadar zaman var nasılsa.
Benim 20 yıl nisanda doluyor. O sebeple demiştim. Olanların acele etmesi normal ona birşey diyemem.Böyle şeyler caiz mi ki
Tazminat ödemesi ocaktan olacaksa ki ben öyle anladım nisana kadar ertelemek 20000 TL kayıp olur. Eğitimi tamamlamayana da ödemezler heralde
30 Nisan değil mi hocam zaten süre, başvuru ekranına baktınız mı başvuru yapabiliyor musunuz?Benim 20 yıl nisanda doluyor. O sebeple demiştim. Olanların acele etmesi normal ona birşey diyemem.
Başvuru yaptım. Video izleme için süre 15 nisanmış tekrar baktım ama başvuru yapma zamanı 1 ocağa kadar. 27 aralıkta da video izleme başlayacak.30 Nisan değil mi hocam zaten süre, başvuru ekranına baktınız mı başvuru yapabiliyor musunuz?
Benim 20 yıl 1 nisanda doluyor. Yani 20 yılı doldurmuş olmadan vermiyorlar maaşa tazminatı. O sebeple 1 nisana kadar sürem var dedim. 30 nisan diye yanlış yazdım. Ocakta da bitirsem, bu hafta sonu da bitirsem bana maaş farkını 1 nisan itibariyle verecekler.Tamam o zaman hocam, neden 30 nisanı bekliyorsunuz, yukarıda arkadaşta hesap yapmış 4 ay kabaca 20 bin fark ediyor, en kısa sürede bitirip, ocak maaşında başöğretmenlik olayını halledersiniz işte
20 yılı dolmadan verilmiyor hocam. Örneğin 3. süne bakın orada yazıyor. Ona göre sertifika 20 yıl dolunca verilecekEkli dosyayı görüntüle 77978
hocam kılavuzda verilen bilgilere göre sizin verdiğiniz örnek yanlış oluyor. Siz zaten başvuru yapıp, eğitimi tamamladıktan hemen sonra size sertifikayuı verecekler, sertifkayı aldığınız tarihten sonra
Ekli dosyayı görüntüle 77980
bu yazana göre tazminatınızı almaya başlayacaksınız.
Gözden kaçan başka bir yer varsa bilemedim. Hakkınızda hayırlısı olsun hocam. Ben olsam 6 ocaktan önce tüm eğitimleri bitirir sertifika işini halleder, maaş düzenlemesini beklerdim
Kıdem şartını sağlayan diyor. Kıdem şartından birisi de 20 yılı doldurmuş olmak. 20 yılım dolmuş olmuyor1 nisana kadar. Mebbiste yazan da öyle. Başöğretmenlik için gerekli süreyi dolduracağız muhtemel tarih 1 nisan yazıyor.Ekli dosyayı görüntüle 77978
hocam kılavuzda verilen bilgilere göre sizin verdiğiniz örnek yanlış oluyor. Siz zaten başvuru yapıp, eğitimi tamamladıktan hemen sonra size sertifikayuı verecekler, sertifkayı aldığınız tarihten sonra
Ekli dosyayı görüntüle 77980
bu yazana göre tazminatınızı almaya başlayacaksınız.
Gözden kaçan başka bir yer varsa bilemedim. Hakkınızda hayırlısı olsun hocam. Ben olsam 6 ocaktan önce tüm eğitimleri bitirir sertifika işini halleder, maaş düzenlemesini beklerdim