viewsonic veya benq hangisi

Kodla Büyü

fishbooone

Aktif Üye
Arkadaşlar 2 farklı projeksiyon modeli arasında kararsız kaldık. Fiyatları aynı.

1-) viewvsonic PJD5122 modeli özellikleri şöyle;
- 4000-6000 saat lamba ömrü
- 2700 ansilümen ışık gücü
- 800*600 çözünürlük

2-) BENQ MP515
2000-3000 saat lamba ömrü
2500 ansilümen ışık gücü
800*600 çözünürlük

firma iki projeksiyonada + perde + askı aparatı 670 TL fiyat verdi

kullanan veya fikri olan arkadaşlardan yorum bekliyorum

benq nun 2000 saat olmaması gerekiyor ama önerim şu
projeksiyon sabit bir yerde kullanılacaksa düşünmeye gerek yok wievsonic

hocam projeksiyonu sabit bir yerde değilde gezici olarak tüm sınıflarda kullanacağız.
acaba benq nun kalitesi viewsonicten daha mı iyidir kararsız kaldım

benq sınıflarda gezdirdik bişey olmadı özellikle eskileri daynıklı acer vardı çALışırken altına kitap koyalım dedik lambası gitti
önerim viewsonic alın kullandıktan sonra fişini çekmeyin kendini güzelce soğutsun bişey olmaz kalite olarak iyidir
birde sınıflarda ışıkolayı var viewsonic ışık gücü daha fazla daha iyi olur (2700) lamba ömrüde fazla

bizde projeksiyon cihazı almayı düşünüyoruz. Firmanın söylediği rakamlar cazip eğer mümkünse nerden sipariş ettiğinizi söyleyebilir misiniz? Nasıl iletişime geçebiliriz?

hocam sınıflarımızın bir çoğunda benq marka projeksiyonu kullanıyoruz. Bir yıl geçti herhangi bir sıkıntı yok. ancak viewsonic her zaman bir adım öndedir benq dan.

hocam biz okula yeni aldık iki tane farklı zamanlarda fiyatları 830 tl civarıydı siz iyi fiyata almışsınız.

Hocam benq okulumuzda kullandım. Hemen hersınıffta var. Garantisi süresince servis problemi yok. İstanbul dan iletişim kuruyorsunuz kargoyu okula gönderip aldırıyorlar. Hangi marka olursa olsun garanti bitince işler zorlaşıyor. Ben benq derim :) diğer markayı kullanmadım:) kullanan arkadaşlar sanırım yorumlarını eklerler.

hocam bende viewsonic terchimdir. bu sene 7 tane aldık hiçbir sorunm yok 2 tane 6211 4 tane 5211 1 tne de 5122 aldık fiyat çok iyiy miş 5122 yi 800x600 3d olanı 680 nw aldık askı ap flan yok fiyat baya iyi... kolay gelsin

Geri