virüsler konu anlatımı slayt

Kodla Büyü

zambak06

Aktif Üye
arkadaşlar, aslında virüsler konusu 4. basamakta yer alıyor. fakat 4. basamaktaki üstün körü geçilir ve 7. ve 8. sınıflar için oldukça basit kalıyor. bende onların seviyesine uygun şekilde bir slayt hazırladım. toplam 3 ders saati sürüyor. 2 saatinde de de bitebilir, ama çocuklar aşırı yüklemeye gelmiyor. :) tecrübeyle sabittir. bu slayt, anlatan kişi için yeterli olmayacaktır. ben öncelikle bu konuyu iyice öğrenmek için bayağı kaynak taradım. çünkü çocuklar öyle sorular soruyorlar ki "ben onu bilmiyorum bunu bilmiyorum" diyemiyorsun.

önerim sadece slayta bağlı kalmayın. önceden çalışarak konuyu özümseyin sonra konu anlatımı yapın. yoksa çocuklar canınıza okur :D

slaytı indirmek için
http://www.4shared.com/file/_wGvMbGv/Bi ... sleri.html

eline emeğine sağlık.Allah razı olsun.bunu aldım ama benim çocukların umurunda olacağından çok şüpheliyim.hadi hayırlısı :)

Hocam çok emek vermişsiniz sunuzu inceledim gözüme batanları size bildireyim:
İçerik biraz karışık olmuş fazlaca nesne var dikkat dağıtıyor.
Çok fazla renk kullanılmış bu renk sayıları düşürülebilir.
Hocam birde virüs kodu paylaşılmış nasıl yazıldığıyla ilgili bilgi verilmiş bence bunu çıkarmalısınız nedenini tahmin ederseniz herhalde. :)

Bizim için güzel bir kaynak olacak tşkler fırsat bulup düzenleme yaparsanız çok daha süper olacak. :+1:

paylaşımınız için teşekkürler. Sayın hocalarım hemen konusuna yakın bir soruyuda iliştireyim buraya. Elimde çok güzel virüsler var ve exelerime bulaşmış. bulaşan programlara değil projelerime acıyorum. bir kaç antivirüs ile denedim ama exeleri komple siliyor. sorum şu olacak. exeyi silmeden virüsten kurtulabilirmiyim. mümkünse nasıl olur. virüs adı için sality yazıyor.

BBNET
Geri