bakın bu hiççççç aklıma gelmemiştitechnolog' Alıntı:Elektrikler kesilmiştir fişi takıp bekleyin açılır. :idea:
Hocam sağolun ciddi bir cevap verdiğiniz için.teteni' Alıntı:Değerli öğretmenim.Güç kablosunu kasadan çıkarın.Kasadaki güç kablosunun takıldığı yerde bulunan 3 girişide kısa devre yaptırın.Ya da RAM leri sökün slota takılan yerini baş ve işaret parmaklarınızla sıkıştırarak silermiş gibi yapın.Bende işe yarıyor.Böyle yaptığımda olumsuz bir durumla şimdiye kadar karşılaşmadım.Bir deneyin bakalım.
:+1:obsearchverim' Alıntı:Uygulamalı şekilde saçma soruların nasıl sorulacağını mı anlattınız.
Bence forumlara soru sorarken önce arama yapmaları gerektiğini, sormak istedikleri konuyu detaylı bir şekilde anlatmalarının daha hızlı cevap almalarına yardımcı olacağı gibi mevzulardan da bahsetmeniz isabetli olurdu.
Yoksa sadece foruma girip mesaj atmayı, eninde sonunda öğrenecekler.
Hocam açıklama yaptım suçlu mu oldum şimdi? Ayrıca her yiğidin farklı yoğurt yiyişi vardır.Ben önce soru sormayı, sonra arama yapmayı, yorup yapmayı vs. öğretmeyi seçmişimdir belki.Sorulan soruysa öğrencilerimden birine aitti."Dur bu soru saçma, sorma" mı diyecektim? Neyse tartışmayı uzatmak istemiyorum.Bu site beğendiğim, sevdiğim ve bana çok faydası olan bir site.Sizler de değerli çalışma arkadaşlarımsınız. Eleştirilere açığım ama kırıcı olmamak kaydıyla :+1:obsearchverim' Alıntı:Uygulamalı şekilde saçma soruların nasıl sorulacağını mı anlattınız.
Bence forumlara soru sorarken önce arama yapmaları gerektiğini, sormak istedikleri konuyu detaylı bir şekilde anlatmalarının daha hızlı cevap almalarına yardımcı olacağı gibi mevzulardan da bahsetmeniz isabetli olurdu.
Parhelion' Alıntı:o değil de 2010da son kez mesaj yazılmış ve unutulup gitmiş bir konuyu 2 sene sonra gecenin bi yarısı hortlatmaya sizi sürükleyen neydi çok merak ettim :?
nilbilgi' Alıntı:Hocam açıklama yaptım suçlu mu oldum şimdi? Ayrıca her yiğidin farklı yoğurt yiyişi vardır.Ben önce soru sormayı, sonra arama yapmayı, yorup yapmayı vs. öğretmeyi seçmişimdir belki.Sorulan soruysa öğrencilerimden birine aitti."Dur bu soru saçma, sorma" mı diyecektim? Neyse tartışmayı uzatmak istemiyorum.Bu site beğendiğim, sevdiğim ve bana çok faydası olan bir site.Sizler de değerli çalışma arkadaşlarımsınız. Eleştirilere açığım ama kırıcı olmamak kaydıyla :+1:obsearchverim' Alıntı:Uygulamalı şekilde saçma soruların nasıl sorulacağını mı anlattınız.