virüslerden kurtulmak istiyorum her türlü programda yükledim

Kodla Büyü

enver efe

Üye
arkadaşlar bende 50 tane virüsvar ama ben her türlü virüs programı yükledim ama ancak 20 tanesini silebildi ben format atmak istemiyorum hepsini silebilecek bir virüs programı

biliyormusunuz :S

enver efe' Alıntı:
virüsn türü en zor silinenleri warya o hocam
virüslerin kolay silinenlerinden de varsa bizede gönderirmisin sen öğrencisin sanırım sana bu konuda en iyi yardımı bilişim tekn. öğretmenin verebiliri viüsün türü nedir denilirken amvo,conficker,bittorent vs vs viüsün ismini soruyoruz ancak bu sekilde yardımcı olabılırız ama yıınede acıklama yapalım once bılgısayarına saglam bır antıvırus kur ucretsızlerden olsa dahı olabılır avast avıra yok dersen nod kaspersky kur en azından 30 gunluk surumlerı olsada sana yeter guzelce antıvıusu guncelle daha sonra bılgısayarını guvenlı kıpte baslat acılırken F8 tusuna basacaksın antıvırusunu calıstır sılmeyı dene olmadı hepsını sılemedın forumda sana yardımcı oalcak emut antıvıus ve benzerı bır suru paylasım var once foruma goz atalım sonra gereklıyse eger soru soralım sordugumuz soruyuda lutfen acık bır sekılde soralım

evet ben öğrenciyim bilişim hocasına soruyorum ama bu siteden öğrende gel dio ben 8'e geçtim başkalarıa bana sölemio
sizsöleseniz

Geri