virüslere karsi kontrolu elimizde olsun isterseniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gzegen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

gzegen

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
bugun nihayet bu kisayol virüsü belasina karsi net bir strateji gelistirdim uyguladim ve basarili oldum paylasmak istedim.

yaptiklarim.

1. microsoft essentualin güncellestirmesini netten indirip tahtada calistiriyorum boylece güncelleniyor netsiz.
2. virüs taramasi yapiyorum virus varsa bulup siliyor bu program.
3. usb securyty guard kuruyorum flashlardan bisi bulasmamasi icin.
4. güncellemeleri kapatiyorum denetim masasindan
5. daha az kastıgı icin shadow defender kuruyorum.
6. shadowda masaüstü belgeler ve microsoft essentual(güncellensin diye) izin veriyorum.
7. shadowu c ye etkinlestiriyorum.

boylece pc donmus oluyor. ac kapa yapinca eski haline geliyor virüs vs bulasmamis oluyor boylece. virüslü flash takinca usb guard siliyor problem olmuyor yani. masaüstü ve belgelerimi ayricalikli yaptigim icin shadowda ogretmen arkadaslar istedikleri dosyalari masaüstü yada belgeler yada d: ye atabiliyor boylece hic fark bile etmiyorlar dondurulur bir isletim sistemi oldugunu :)

bir flash diske microsoft essentualin guncelleme dosyasini, usb security guardi ve shadow defenderi koyup bunlari sira ile yaparsaniz bütün derdiniz bitmis olur hala virüslerle ugrasan arkadas varsa.

hocam şu usb guard ile shadow u paylaşabilin mi sana zahmet.
ben de bu virüs belasıyla uğraştım geçen hafta.
security essential i günceeliyorum taratıyorum.
usb security guard ı kuruyorum ama virüsü bulamıyo halbuki full olanı yüklemiştim.
en son da drive vaccine kurdum temiz pc lere.
inşallah daha dert olmaz bu hain virüsler...

hocam çok teşekkürler. joomlaci hocamın dediği gibi programları da paylaşırsanız duacınız oluruz. :++:

gzegen hocam;
çok teşekkürler,
emeğinize sağlık...

şimdi bi tahtada deneme amaçlı uyguladım yazdıklarınızı.
ve her şey yolunda gitti.

bi şey hariç;
benim net'ten bulduğum "shadow defender" 30 günlük deneme sürümü.
ve aktif edemedim.

"free" olanını bulmam gerekecek...
geçen yıl ben bu amaçla ücretsiz olan "ToolWiz Time Freeze"ı kurmuştum ama tahtalarda çalışmamıştı.

hocam microsoft security nin internetsiz güncelleme dosyasını paylaşabilirmisiniz

teksen' Alıntı:
http://www.bilgisayarbilisim.net/guvenlik-araclari-deepfreez-guvenlik-karti-filitre-f104/shadow-defender-full-indirebilirsiniz-t117740.html
burada varmış indirip deneyeceğim...
bu tip programların ücretsiz olanını bulamaz mıyız acaba?

yarın deneyeceğim inşallah işe yarar hocam. yalnız bi sorum olacak. ben flash belleği tahtaya takar takmaz içini gizli yapıyor ve programları kuramıyorum ne yapmam gerekir acaba.

Eğer hocam u yöntem işe yarıyorsaçok duaederim size çünkü virüslerle kafayı yiyecem artık... :?

Geri