Vista kurulum CDleri neden verilmiyor??? çok önemli lütfen yardım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan spontan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

spontan

Site Gezgini
arkadaşıma hp laptop alıcaz ama vista kurulum cdlerini vermiyorlar. biz kuracağız diyolar. hp göndermemiş diyolar. yazılım sahteciliğinden kurtulmak içinmiş.
ama onlar nasıl kuruyor madem kurulum cdsi yok. sonuçta driverların olması lazım. demekki ellerinde var diye düşünüyorum sanki onlar vermek istemiyorlar.
normalde verilmiyor mu yoksa kazıklanıyor muyuz anlamadım

Olması gerekir. Ben Dell aldım ve içinde Vista DVD si çıktı. Bu arada hp alma derim Dell varken.

ya kendileri kuracaklarını söylüyorlar ve hp vista cdsi yollamamış diyorlar. vista cdsi yollanmasa nasıl yükliycekler sonuçta her model farklı. vista cdsi yoksa nasıl kuruyorlar? varsa neden verilmiyor? böyle saçmalık olmaz

Hocam aradığınız kutulu bir Vista ise öyle bir şey yok. Benim ki normal bir Cd zarfı içerisindeydi. Sadece Dell Marka bir bilgisayarla verilir. diyordu. istersen Bilgisayar kutusndaki cd lere bak belki vardır. Ama bir daha diyorum hp almadan önce iyice bir araştır. Ekran sorunu yaşan arkadaşım vardı. sırf bu yüzden iki kere bilgisayarı değişti. (garanti kapsamında). Dell ile ilgili yazılanlara da bir istersen. Ben gayet memnunum.

ya bize vermediklerini söylediler kendileri kuruyorlarmış. sonuçta biz vista için para ödüyoruz neden cd vermiyorlar. saçma

driverları uymuyormuş. vistada driver vs var ya. ya anlamıyorum hem cd gönderilmiyor firma tarafından hem de biz kurcaz diyolar böyle saçmalık olmaz

Hocam Tashiba da vermiyor yanılmıyorsam. hp almaya karar verdiysen bu cd eksikliğine fazla takılma istersen. sonuçta lisans anahtarı etiketi bilgisayarın altında yapışık.

hikaye hocam ya ama size sorun olmaz lisans anahtarı olduktan sonra zaten driver yedekleriyle (hdd de mevcuttur) geliyo hp ler.kopya bi cd den kendi anahtarınızla kurarsınızda.
ama dell düşünmenizi tavsiye ederim

the_korsan' Alıntı:
hikaye hocam ya ama size sorun olmaz lisans anahtarı olduktan sonra zaten driver yedekleriyle (hdd de mevcuttur) geliyo hp ler.kopya bi cd den kendi anahtarınızla kurarsınızda.
ama dell düşünmenizi tavsiye ederim
tamam da lisans anahtarı olsa bile driverlar yok o nasıl olcak???

hocam modeli beğenin . Sitesine girin bakın driverları var mı yokmu diye ki bir çok sistemin driverı var.

Hp driver CD leri vardır. yok diyorsa iki seçeneğin var.
1- İnternetten driver indirmek. :scared:
2- Hangi Dell modelini almak istediğine karar vermek. :idea:

Bu kadar Dell diye israr ediyorum ya aldığın ilk gün bozulurmuş. Neler diyeceğini tahmin etmek güç olmasa gerek. Sen o açtığın başlığa bir de anket ekle senin için daha aydınlatıcı olur.

hocam internette vardır ayrıca hdd de kaynak dosyalarıyla geliyo driverlar dvd ye çekilmeye hazır vaziyette ordan çekebilirsinizde

Dizüstü bilgisayarlarda bilgisayarın sürücüleri ve işletim sistemi harddiske gömülü olarak gelir.Siz isteseniz de bunları silemezsiniz.ihtiyaç olduğunda sistemi tekrar kuracaksanız sistem recovery'i çalıştırmanız yeterli olacaktır.kısa bir süre içinde bilgisayarınız ilk günkü gibi kusursuz olacaktır.Yani vermemeleri normal.çünkü gerçekten ellerinde böyle bir dvd yok.

BBNET
Geri