Bilgisayarıma vista yüklerken belli bir aşamadan sonra 17 inçlik monitörde görüntü kayboluyor. Ekrana ingilizce olarak "Bilgisayar önerilen çözünürlükte çalışmıyor, 1280x1024 (değerleri yanlış hatırlıyor olabilirim) modunça çalıştır" benzeri bir mesaj geliyor. Resetleyince de açılış ekranını (sanırım buna post deniyordu ) falan hiç göstermiyor aynı mesajı yazmaya devam ediyor. Monitörün fişini çekip tekrar taktıktan sonra post geliyor. f8 ile güvenli modda başlatıyorum. Bu sefer "Vista yüklemesi güvenli modda devam edemez" gibi bir mesaj geliyor. Benzer sorunu Win XP yüklüyken çözünürlük ayarlarını kurcalağımıda da olmuştu. Bu sorunu aşmak için ne yapılabilir?
Bu arada şunu da ekliyeyim: Gece gaza geldim ben buna mutlaka bişey yüklicem dedim. Pardus kurmaya karar verdim. Aynı sorunla karşılaştım. Yani sorun 17 inçlik LCD monitörde..
Bu arada şunu da ekliyeyim: Gece gaza geldim ben buna mutlaka bişey yüklicem dedim. Pardus kurmaya karar verdim. Aynı sorunla karşılaştım. Yani sorun 17 inçlik LCD monitörde..