Y yuureii Site Gezgini Mesajlar 75 1 Nisan 2008 #1 Arkadaşlar Vista işletim sisteminde Temporary Internet Files klasörü nerede acaba? :?:
E edim07 Site Gezgini Mesajlar 55 1 Nisan 2008 #2 C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Local Settings\Temporary Internet Files C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Local Settings\Temp
C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Local Settings\Temporary Internet Files C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Local Settings\Temp
E edim07 Site Gezgini Mesajlar 55 1 Nisan 2008 #3 bu klasörleri görebilmenniz için gizli dosyaları göster seçeneğinin açık olması gerekiyor
U Usturlab Aktif Üye Mesajlar 135 1 Nisan 2008 #4 c:\users\kullanıcı_adı\appdata\local\microsoft\windows\temporary internet files
Y yuureii Site Gezgini Mesajlar 75 1 Nisan 2008 #5 Usturlab' Alıntı: c:\users\kullanıcı_adı\appdata\local\microsoft\windows\temporary internet files Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. :wink:
Usturlab' Alıntı: c:\users\kullanıcı_adı\appdata\local\microsoft\windows\temporary internet files Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. :wink: