Vodafone 945 Nasıl Bilirdiniz

Kodla Büyü

volkankoc

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Vodafone kendi sitesinde bu tel kampanyalı olarak satılıyor. 300 tl kampanyalı fiyat. Ürünü kullanan arkadaşlar varmı yorumlarınızı alayım arkadaşlar

vodafone-945.jpg

http://www.kamupanya.com.tr/ProductDetail.aspx?PID=1101

10 aydır kullanıyorum, genel olarak memnunum. sürekli internet açık şarjım 1 gün ancak gidiyor, buda bu kullanımda normal.
kamerası çok kaliteli sayılmaz, ama kötü de değil.
eksi tarafı sesi çok az çıkıyor ve android güncellemesi çıkmıyor, 2.1 le geliyor.

hocam root yöntemi ile 2.2 froya yükleniyormuş nette yazıyor acaba ben mi yanlışım

ben olabildiğince küçük ekran istiyorum hocam android merakımdan dolayı

vlk4n' Alıntı:
hocam root yöntemi ile 2.2 froya yükleniyormuş nette yazıyor acaba ben mi yanlışım

custom romlar var hocam ama aynı seriye ait değiller. bence custom rom kullanıyorum ama 2.1 editlenmiş, zaten root illa ki şart hele btci bir kullanıcı için :)

İşinizi hayli hayli görür hocam.

Önermem.
2-3 ay kullandım. Pek memnun kalmadım.
Uygulamalarda başarısız.

hacounter' Alıntı:
bende bugün hepsiburadadan 287 tl ye sipariş verdim.
945 le androide giriş yapayım dedim.
ayrıca sitesinde marketli rom mevcut
http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/vod ... reysel-945

biz android uygulamaları bilgisayara indirip karta atınca çalışıyor mu yoksa illa telefondan mı indirmek gerekiyor?
teşekkürler

vodafone-945.jpg

Valla hocam bildiğim kadarıyla telefondan indirmek gerekiyor zaten marketten indirir indirmez çalışır halde oluyor yani indirirken kuruyor galiba yalnız hiç diğer türlü denemedim

Bu telefonu almayı düşünüyorum ama şu güncelleme işi gerçekten canımı sıkıyor. sikayetvar.com a girdiğiniz zaman vodafone ile ilgili şikayetlerin bir çoğunu güncelleme çıkarılmaması oluşturuyor. Şikayetlere verilen cevaplardan bazıları güncelleme çalışmalarının devam ettiği yönünde, bazıları ise güncelleme çıkarılmayacak yönünde. Ne yapsam bilemedim? Fiyatı da gerçekten uygun hepsiburada da kdv dahil havale ile 288 TL :shock:

aldım alalı yüzümü güldürmedi 2 kez servise gönderdim telefon çalmıyor sadece titriyor birde konuşurken kesiliyor, reset atıyor sürekli bütün herkes bunlardan şikayetçi

fatihtasoz' Alıntı:
aldım alalı yüzümü güldürmedi 2 kez servise gönderdim telefon çalmıyor sadece titriyor birde konuşurken kesiliyor, reset atıyor sürekli bütün herkes bunlardan şikayetçi
Valla hocam ben çok memnunum 2 arkadaşım daha kullanıyor onlarda çok memnun. Ben ki telefona hertürlü programı yükleyip işkence yapan biriyim ama tık demedi. Sanırım şans işi bizim teller sağlam çıktı. Piyasada bana mısın diyen çoğu cihazla değişmem telimi. Android işletim sisteminin tüm nimetlerinden sınırlarına kadar yararlanıyorum. Benim için 2 kusuru var telin sesi biraz az onuda yüksek sesli müzik ekleyerek bir nebze giderdim. Birde kamerası istediğim düzeyde değil.

Geri