Vodafone 'dan 264 TL fatura geldi ne yapmalıyım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ofkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ofkar

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar 20+1 TL'ye 250+250 dk kampanyasında taahhütlüydüm faturalarımda 23 TL civarındaydı. Taahhüt süresi dolmadan yaklaşık 1 ay önce dalgınlıkla numaramı aveaya taşıdım ve 264 TL fatura geldi. Bunun 220 TL kısmı cayma bedeliymiş.

Bu faturadaki miktarı düşürmenin bir yolu yok mu? Bu durumla karşılaşan ya da tecrübesi olan arkadaşlar yardımlarınızı alabilir miyim?

BU gibi durumlarda hep kar edeyim derken zarar ediliyor. Babamda 19 liralık avea tarifesinde sabit hattım var diye kaydolmuş, sonra gitti ev telefonunu kapattırdı şimdi 40 lira fatura ödüyor. Faturayı düşürmenin bir yolu olacağını sanmıyorum. Vodafone yi arayıp geri size dönsem bu faturada indirim olurmu diye zarf atabilirsiniz. En iyisi 3-5 lira fazla ücreti olan tarifeleri seçip kesinlikle taahhüt altına girmemek. Ben öyle yapıyorum istediğim zaman istediğim operatöre geçiyorum.Hangisi işime gelirse.

aydansiii' Alıntı:
BU gibi durumlarda hep kar edeyim derken zarar ediliyor. Babamda 19 liralık avea tarifesinde sabit hattım var diye kaydolmuş, sonra gitti ev telefonunu kapattırdı şimdi 40 lira fatura ödüyor. Faturayı düşürmenin bir yolu olacağını sanmıyorum. Vodafone yi arayıp geri size dönsem bu faturada indirim olurmu diye zarf atabilirsiniz. En iyisi 3-5 lira fazla ücreti olan tarifeleri seçip kesinlikle taahhüt altına girmemek. Ben öyle yapıyorum istediğim zaman istediğim operatöre geçiyorum.Hangisi işime gelirse.

Bende de avea 19 tl fatura var. Ev telefonunu kapatıp yenisini alacağım. Şimdi bende 40 lira mı ödeyeceğim. Ya şunu arayıp sorayım hemen :)

//
Aradım kontörlü olduğu için tahatüt yok dedi :) Korktum birden.

hocam her ay için karın ne kadarsa taahhüdü bozunca onları caydığın ayla çarpıyolar. sen 11. ayda çıkmışsın demekki. 220/11=20 lira aylık senden cayma bedeli almışlar. malesef yapabileceğin bir şey yok gibi duruyor. adamların istediği de bu senin gibi binlerce aboneden böyle para kazanıyorlar işte. geçmiş olsun

hocam geçmiş olsun öncelikle.. taahhüt olduğu için bence fiyata itirazını kabul etmezler.. onu gerekçe gösterirler.. siz siz olun kesinlikle TAAHHÜT vermeyin.. imzalamayın.. arkadaşların dediği gibi 3-5 liralık indirimler cezbetmesin..

Geri