Vodafone faturalı hat tarife tavsiyeleriniz

Kodla Büyü

u_kucuk3

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Avea faturalı hattan Vodafone faturalı hatta geçiş yapmak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir faturalı hat kampanyası var mı ?
Taahhüt verebilirim.
1 GB en az interneti olsun.
Her yöne 1000 dk olsun en az ya da 500 dk her yöne ve vodafonelularla ekstra konuşmak için dakikaları olsun.
E bi de fiyatı uygun olsun :)

Vodafone Freezone var ben onu kullanıyorum. 500 dakika 5000 sms 2gb internet 26 tl veriyorum. Bu kampanyadan faydalanmak için yanılmıyorsam 25 yaş altı olmanız ve hat taşıma işlemi yapmanız gerekiyor. Ben vodafone dan bir haftalığına turkcell e geçtim tekrar kampanyalı olarak vodafone ye geçtim kuzenimin kimlik numarasını vererek.

hocam geçen hafta msj gelmişti vadafoneden bu aya özel 500 dk 4000 sms 2 gb 25 tl faturalı esnek tarife diye bi araştır istersen

Vodafone Esnaf tarifesine geçtim arkadaşlar 12 ay taahhütlü.
Her yöne 1500 dk.
Her yöne 1500 sms
1500 Mb internet
Aylık 39 tl

arkadaşlar bende 3 ü bir arada faturalı yada faturasız tarife arıyorum bilgisi olan var mı?

vodafone kullanıyorum. bu hafta turkcell müşteri hizmetleri tarafından arandım. 500 dk 1000 sms 2gb internet 25 tl dedi numara taşırsanız. ilgilenmediğim için yaş sınırı var mıydı sormadım, bilemiyorum.
aveaya numara taşıma ve yeni hat alımlarında güzel tarifeler var. bulunduğunuz ilde mediamarkt varsa 500 dk 1000 sms 1 gb internet 18 tl idi. hatta aylık 20 tl yükleyene 200 dk ilave bedavası vardı. nette aratırsanız bulursunuz.
http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajla ... Kampanyasi

1000 dk. 1000 sms 1 gb interenet 29 + 1,5 vergi. henüz ilk faturam gelmedi. Esnaf paketiymiş. Avea'dan geçtim.

bozdagli' Alıntı:
vodafone kullanıyorum. bu hafta turkcell müşteri hizmetleri tarafından arandım. 500 dk 1000 sms 2gb internet 25 tl dedi numara taşırsanız. ilgilenmediğim için yaş sınırı var mıydı sormadım, bilemiyorum.
aveaya numara taşıma ve yeni hat alımlarında güzel tarifeler var. bulunduğunuz ilde mediamarkt varsa 500 dk 1000 sms 1 gb internet 18 tl idi. hatta aylık 20 tl yükleyene 200 dk ilave bedavası vardı. nette aratırsanız bulursunuz.
http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajla ... Kampanyasi

Hocam turkcell deki çok iyi bahar kampanyasiymis ama devam ediyor mu bilmiyorum
Avea ninkide çok güzel uygun ama heryerde çekmiyor hocam kayseride baze sıkıntı oluyor

Geri