Vodafone müşteri memnuniyetsizliği

Kodla Büyü

fat32man

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bende vodafone nin faturasız 25 tl 500 dk 1 gb internet tarifesi var. 30 günde bir yeterli tl varsa tarifeyi yeniliyor fakat tarife o gün saat 14 de yenilenecekse 14 e kadar internete girersen 10 tl bakiyeden yiyor. Müşteri temsilcisini arıyorum oda tarifeniz yenilendi mesajını almadan girerseniz böyle olur diyor. Bu konuda bilgisai olan varmı. Böyle terbiyesizlik olurmu. İnsanları kazıklamaktan ne zevk alıyor bu operatörler anlamıyorum.

Öğretmenim ben de vodofone kullanıyorum. Faturasız, ancak aynı problemleri her hatta yaşıyorsunuz. Birçok tanıdığım benzer problemlerle hattını taşıyor zaten. Ben faturasız 22 TL 1000 dk vodofone ile + 500 dk her yöne + 10 tl karşılığı da 250 mb internet kullanıyorum. hattımda da ekstra para bulundurmuyorum. Eksi bakiye yazıyorlarsa cep avans özelliğini kapattırın kurtulun.

Vodafone değilki bir tek hocam hepsi aynı.Al birini vur ötekine. Benzer sebeblerle aveadan vodafone geçtim sonuç gene aynı :)

Hocam dediğiniz tarifeyi bende kullanıyorum. Tarife "bitmeden" önce uyarı geliyor şu tarih ve şu saatte bitecek diye. Ben o vakte kadar kullanıyorum bir şey olmuyor. Tarifeniz bitmiştir diye mesaj geliyor ondan sonra da yenilendi mesajı gelene kadar kullanmıyorum

Hocam bana tarifeniz bitmiştir diye mesaj gelmiyor sadece su gün su saatte bitcek diye mesaj geliyor. mantık olarak söylenen saate kadar tarifenin devam etmesi gerekir. Söylenen saatte bakiyem yoksa yenilemezsin tarifeyi ondan sonrada internete girersem parasını alırsın o zaman anlarım. Ama ben söylenen saate kadar kullanmam gerekir.

fat32man' Alıntı:
Hocam bana tarifeniz bitmiştir diye mesaj gelmiyor sadece su gün su saatte bitcek diye mesaj geliyor. mantık olarak söylenen saate kadar tarifenin devam etmesi gerekir. Söylenen saatte bakiyem yoksa yenilemezsin tarifeyi ondan sonrada internete girersem parasını alırsın o zaman anlarım. Ama ben söylenen saate kadar kullanmam gerekir.
Öyleyse haklısınız hocam bana hem tarife bitmeden önce hemde bitince mesaj geliyor :shock:

hocam avea nın faturalı 23 tl ye 500 dk 5000 sms 2gb sınırsız interneti var okadar uğraşana kadar geç buna faturalısın derdin olmaz

paketiniz bitmiştir mesajıyla internetten çıkışım arasında 30 saniye gibi bir fark olduğu halde tüm liralarımı yedi bu vodafone ve müşteri hizmetleri aynı şekilde hata olmadığını söyledi yahu dedim bunun saniyesi kaç tl ama hiç
maalesef daha iyisini bulana kadar aynı tarifedeyim bende hatta lira bulundurmuyorum ve tarife süresi bitmeye yakın veri bağlantısını kapatıyorum

Avea nın interneti yavaş dedikleri için geçmedim. 2 gb lık 25 tl ye faturalı bi tarife bulursam trcell de yada vodafone de geçicem.

hocam avea nın interneti kim yavaş dediyse şaşırmış normal hızla internete giriyon sınırsız internet ve şimdilik yamyam değiller :++: :++:

Geri