vodafone nun dolandırıcılığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dndd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dndd

Süper Üye
Süper Üye
vodafone fatırasız hattım var 30 tl lik paket aldım heray yenilenecek birkaçgün önceden para yükledimki otomatik yenilesin diye sabah bir mesaj 10 tllik inernet kullanmışım ulan Allah belanızı versin müşteri hizmetlerini arıyorum her aramamdan para kesiyor ...ler birsürü kavga dövüş elime birşey geçmedi paramı çaldı .....
efendim neymiş paket hemen yenilenmiyormuş bir müddet süresi varmış o arada benim telefonum internet kullanmış yavvş... sanki ilkdefa telefon kullanıyorum .....
vodafona dikkat edin arkadaşlar böyle bir ...... dolandırıcılık sizinde başınıza gelebilir

benim de türkcel de geldi başıma. vodafone iyidir demiyorum ama bunların hepsi birbirinden beter..

Hocam bu benim başıma 2 kez geldi aradım bana da öyle dediler..Sonuncusuda 3 ay önce oldu ve telefon elimde idi..Mesaj geldi paketiniz bitti diye anında mobil veriyi kapattım..en fazla 10 sn sürdü...Ve ekrana yazı geldi 15 liram gitmiş ve 900mb net kullanmışım...O yazıyı görünce olayı çözdüm hemen aradım temsilci ile baya atıştık sonra bir üst yetkiliye aktarın dedim...Zorladım ve aktardı adama izah ettim...10 sn de hadi 1 dak olsun hadi 5 dk olsun telefonla 900 küsür mb nasıl kullanabiliyoruz izah edermisiniz dedim adam çaktı köfteyi...İki gün sonra paramı iade ettiler....

arkadaşlar tekrar tekrar mesaj atıyorum vodafona burda anlatma amacım önlem alın diye yoksa hepsi aynı nane biliyorum paketiniz biteceği gün mobil veriyi kapatın ama uzun süre bimcel kullandım hiç böyle bi problem olmadı ama onunda interneti çabuk bitiyordu aynı kullanımda vodafon 1gb da ay sonunda 200 300 mb kalıyor bimcel de ay dolmadan bitiyordu :)

Geri