VODKA BOZULURMU ?

Kodla Büyü

selcuk_hoca

Aktif Üye
Arkadaşlar KEGLEVİCH marka delicious vodka var.
Buzlukta 3 ay durdu normalde buz tutmaz votka ama uzun süre durduğu için buz tutmuş.
Buzdolabının nırmal bölümüne koydum. Şuan normal durumda acaba bozulmuşmudur.
Not: Kapağı hiç açılmadı . :D

:) . İçmek için sormuyorum. Bozulmadıysa içen bir arkadaşa hediye edeceğim. Banada Portekizden hediye gelmişti.

tamamen donduysa ya votkada bir sorun var yada senin dondurucu çok sağlam. Sadece bir kısmı kristalleşir buzlukta.
"votkalar hiçbir zaman tümüyle donmaz çünkü etanol ancak sıfır derecenin çok altında donar."

alkolu içmekte taşımakta satmakta hatta hediye etmkete haramdır. bu kabul etmeyen dinden çıkar ama ben haram olduğunu biliyorum ama yien yapıyorum diyenler varsa ona diyecek bir şey yok

hiçbir şey olmaz. bildiğiniz gibi onun hepsi alkol değil. %45 i falan alkoldür. %45'lik saf alkol olan kısmı donmamıştır. buzluktan çıkarıp buzu tamamen eriyene kadar bekletin. sonra ister siz, ister arkadaşınız, ağız tadıyla içebilirsiniz. afiyet olsun. :D

Hayırdır forum yöneticileri uyuyor mu? normalde bu konular hemen ana sayfadan taşıdır,,,

bu arada votkanın bozulacağını zannetmiyorum, afiyet olsun...

Bunu arkadaşın içerse zehirlenir mi falan endişelendin ? Eğer öyleyse arkadaşınla birlikte iç ki ,arkadaşın donup çözülen votkadan anlıyorsa ,bana dandik votkayı hediye etmiş demesin

bende de var...ukraynadan hediye gelmişti..
yarısını içtim sonra mutfak dolabına kouydum...
aradan 1 sene geçti..bozulmuşmudur acaba? :mrgreen:

BBNET
Geri