VOLVO s40 tavsiye eder misiniz?

Kodla Büyü
Arabam yok ams Volvo nedense sevdiğim bi araba olmuştur

hocam genç arabası değil bence 40 lı yaşların arabası. bu kadar paran varsa leon ya da astra düşün derim ben.

Öğretmen arkadaşlarımdan birisi aldı bu yaz 45.000 liraya.. Çok dolu araba ama konsol falan alışılmışın dışında.. Sağlamlığından başka albenisi yok bence.. Şahsi fikrim bu tabi..

Uzun yol yapanlar icin ideal gibi duruyor onemli olan yol tutusu performans ve yakit degerleri tabi.. binicisine sormak lazim

Hpcam Volvo kral bir arabadır. Ama masrafları biraz daha yüksektir. Eğer ekonomiklik düşünecekseniz aynı paraya alternatif olan bir sürü araba var. Mesela Ford Focus, Golf, Jetta, Corolla .... Ama kalite, konfor,karizma diyorsanız güzel bir araba.

volvonun bu kasası çok heybetli-karizmatik duruyor fiyatıda çok abartı değil ama servis-yedek malzemeler de canınız sıkılır neticede volvo audi-mercedes-bmw klasmanında bi markadır..bana kalırsa ek geliri olmayan öğretmene-memura lüks kaçar..birde bu araçın üretim platformu ford focusla ve mazda 3 ile aynı platform dizel motoru da yine hem focusta hem mazda 3 te ortak kullanılıyor..Bence diğer 2 markayı düşünebilirsiniz..

hayırlısı olsun hocam ama ford veya Renault tarzı araba tavsiye ederim.. satmaya kalkarsanız alıcı bulmanız zor olur..

volvo hemde dizel bakım masraflarını bir araştırın hocam makulse kesinlikle alınır,
volvo nun ürettiği araçlarda bugüne kadar ölümlü kaza olmamış diye duymuştum

hocam volvonun abartılı bir ünvanı var bence. netten çarpışma testlerine bakarsan bmv ve mercedes dışındaki arabalarda sürücü tarafındaki tavan çıtasının kırıldığını görürsün. bmv ve mercedes dışında alacaksan jetta yada focus düşün derim. ayrıca yanlış bilmiyorsam 2000 yılında volvoyu ford almıştı.

agd85' Alıntı:
hocam genç arabası değil bence 40 lı yaşların arabası. bu kadar paran varsa leon ya da astra düşün derim ben.
s40 40 lı yaşlar demişsin
s60 60 lı yaşlarda alınır o zaman
Gayet güzel bir araç bizim arkadaş aldı s40 2009 90.000 km de 44 bin
senin yazdığın arabada güzele benziyor.
ama diğer arkadaşların yazdıklarını da göz önüne al bence öğretmen olarak okula giderken bile düşündüyor diyorsan daha ucuz ve ekonomik bir araç işini görür derim.

sezginozturk' Alıntı:
hocam volvonun abartılı bir ünvanı var bence. netten çarpışma testlerine bakarsan bmv ve mercedes dışındaki arabalarda sürücü tarafındaki tavan çıtasının kırıldığını görürsün. bmv ve mercedes dışında alacaksan jetta yada focus düşün derim. ayrıca yanlış bilmiyorsam 2000 yılında volvoyu ford almıştı.
2008 de de ÇİN firması olan GELLY aldı.
yani volvo gelliyy loo tey tey teyyy :mrgreen:

adememre' Alıntı:
http://www.volvocars.com/tr/top/about/news-events/pages/default.aspx?itemid=29 ÇİN malı hocam iyi düşün :) :++:
Hocam çin malı deyip bir şey almasak, alacak hiç bir şey bulamayız gibi geliyor bana. :wink:

faskerhat' Alıntı:
Hpcam Volvo kral bir arabadır. Ama masrafları biraz daha yüksektir. Eğer ekonomiklik düşünecekseniz aynı paraya alternatif olan bir sürü araba var. Mesela Ford Focus, Golf, Jetta, Corolla .... Ama kalite, konfor,karizma diyorsanız güzel bir araba.

katılıyorum. benimde almayı düşündüğüm bir araba. gerçi v40 çok daha güzel ama fiyatı baya farklı :)

İşi bilen ustalar şimdiki S60 ları bildiğinden nerede o eski S40 lar şeklinde konuşmaya başlarlar...
Ben tavsiye ederim...
S 60 ların örn: Bagaj kapağı bu kadar mı kalitesiz.Yukarı kaldırıp bırakın tam bir R12.

param olsa almayı düşündüğüm bir araba bu kasalarda görüntüde çok güzel oldu. bence eder ama bakımı masraflı diye biliyorum. o yüzden alırken iyice bir gösterin ustalara sonra canınız yanmasın

Kesinlikle tavsiye. Tanktan farkı yoktur. Dünya üzerindeki en sağlam markalardan biri.

hocam bende Volvo S40 var. Oldukça memnunum. Çin malı demek biraz saçma çin satın almış olabilir ama kaliteyi düşürecek değil ya. Yol tutuşu sürüşü ve en önemlisi güvenli oluşu sizi memnun edecektir. Kesinlikle tavsiye ederim.

Çoğu arkadaşımız memur a gitmez diyor ama ben katılmıyorum . Toyata Coralla , Ford Focus sıfır fiyatları 50 bin TL den başlıyor ve çoğu öğretmen arkadaşımın kulladığı arabalar.Onlar gidiyorsa öğretmene Volvo da gider .Sonuçta arabayı nikahımıza almıyoruz.Beğenmezseniz satarsınız olur biter

faskerhat' Alıntı:

Volvo yakıt değerleri çok makuldür. Ekonomik araba istiyorsanız volvo kaçmaz. Alışılmışın dışında yanlış bilinen bir gerçektir bu. Volvo kalitedir. Yakıt değerleri çok düşüktür. Yedek parça konusunda bilgim yok. Bi de dipnot. Alfaromeo masraflı araba olarak bilinir. Yedek parçası çok makul fiyattadır. Fiat parçası satan heryerde bulunur. Benden size yanlış bilinen gerçekler... Teneke tünekeye binmektense bu araçlar iyidir...

Arkadaşlar Volvo sağlammış falan hikayedir. Hikaye olan kısım 2004 ve sonrası için geçerlidir. Hikaye volvo ya binmek istemiyorsan gerçen Volvo diyorsan 2003 ve oncesini tercih edeceksin. V 40veyukseltılmı v40 a bindim paraso 70 bın ama araba 70 binedermı bilmem bence 50 ancak.

S 40 =Focus= Mazda 3 bu arabaların 3üde hemen hemen aynı. En kalitelisi ve sorunsuz olanı en az satanıdır.

Alacaksan hocam Mazda 3 ün Dizeli al derim benn

yasinz' Alıntı:
faskerhat' Alıntı:

Volvo yakıt değerleri çok makuldür. Ekonomik araba istiyorsanız volvo kaçmaz. Alışılmışın dışında yanlış bilinen bir gerçektir bu. Volvo kalitedir. Yakıt değerleri çok düşüktür. Yedek parça konusunda bilgim yok. Bi de dipnot. Alfaromeo masraflı araba olarak bilinir. Yedek parçası çok makul fiyattadır. Fiat parçası satan heryerde bulunur. Benden size yanlış bilinen gerçekler... Teneke tünekeye binmektense bu araçlar iyidir...

Hocam teneke Tüneke dediğiniz araçlar neler acaba sadece merak ettim de:D

Birde siz hala Volvo yu isveç çeliğinden yapılıyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

bende 2001 model s40 var. çok memnunum. amma 2. elde çok güvenilir sağlam bir araba bulursan al ama tersi çıkarsa masrafı çok olur. parçalar ve servis biraz pahalı. ama arabaya bindiğini hissediyorsun. duruşu bile yeter .....

delikatliyam' Alıntı:
yasinz' Alıntı:
faskerhat' Alıntı:

Hocam teneke Tüneke dediğiniz araçlar neler acaba sadece merak ettim de:D

Birde siz hala Volvo yu isveç çeliğinden yapılıyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

Hocam toshiba nın çin de fabrikası var diye dandik bi marka mı oldu? çin in kötü malları türkiyeye geliyor diye çin i genelleme ile kötü olarak görmeyin. biraz araştırma yapın çin de fabrikası bulunan otomobil fabrikaları neler diye çok şaşıracağınız markaları göreceksiniz. Benden kısa bi bilgi olsun. Dandik dundik teneke diye fransız lara diyorum. Tenekeden kasıt kalitesiz oluşları değil araçları hafifletmek anlamında çabuk dağılan yada deforme olan malzeme kullanılması. Örneğin C4 e binerseniz çok çok dolu araba olduğunu görürsünüz. Afedersiniz yolda öküz gibi de gider ama içindeki kapı gıcırtısını hafif bozuk bir yolda bile duyarsınız ancak 10 gün sabredersiniz. Bilgilerinize...

bmw mercedes ve audi, özellikle audi nin her modelini öneririm, bmw nun 1 ve mercedes in cla ve a, b serisini tavsiye etmem. s40 yerine a3 düşünseniz daha iyi olur kanısındayım. Şahsen benim sevdiğim f30 kasa bmw 3 ve yeni kasa mercedes c. volvo s40 orta sınıf bir araba focus , jetta, corolla, gibi...

Hocam 2008 ve sonrasını bilmiyorum ama 2001 modelini kullunma şansım oldu. Çok uzun saatler kullandım. Öncelikle kalite kokan bir araçtır, 1.6 lpgli yakıt son derece iyidir. Ama performans konusunda çok tatmin edici değil hatta can sıkıcıdır. Yol tutuşu iyi ama bana biraz fazla salınım yapıyor gelmişti, insanı biraz korkutuyor virajlar. 2001 model olmasına rağmen muadil modellere göre çok daha az trim sesleri var.

Hocam bende 2004 S40 1.6 var. Serilik istiyorsan çok seri bir araç değil ama bindiğin zaman kendini güvende hissediyorsun. Bir de araba alırken önceliğin nedir? Genelde insanların ilk önceliği ekonomidir, benim önceliğim güvenlik olduğu için Volvo aldım. 3-4 yıl sonra mevcut borçlarım bitince yine Volvo almayı düşünüyorum.

s40 yerine focus düşünebilirsiniz. ikisinde de aynı motor ve alt yapı var. focus türkiyede daha çok tutulan bir model, konfor olarak da s40 dan daha iyidir. bana göre s40 emekli arabası gibi duruyor.

wswswq' Alıntı:
bmw mercedes ve audi, özellikle audi nin her modelini öneririm, bmw nun 1 ve mercedes in cla ve a, b serisini tavsiye etmem. s40 yerine a3 düşünseniz daha iyi olur kanısındayım. Şahsen benim sevdiğim f30 kasa bmw 3 ve yeni kasa mercedes c. volvo s40 orta sınıf bir araba focus , jetta, corolla, gibi...

Neye göre tavsiye etmiyorsunuz cla yı anlamadım. Çok keyifli sürmesi. Görüntü desen zaten on numara. Audi almanya fiyatlarını bir inceleyen isterseniz bir de vw in. Gereksiz bir abartı var audide.

BBNET
Geri