Yasaklı sitelere giriş için kullanılan birçok yöntem bulunmaktadır. Yasaklanmış sitelere giriş yöntemlerinden biride VPN ( Virtual Private network ) Sanal özel ağlardır. VPN ile Yasaklı sitelere giriş yapmak diğer yöntemlere göre daha güvenli olduğu söylenebilir. VPN de mantık şudur öncelikle kendi bilgisayarımızdan yurtdışında bulunan bir bir bilgisayara bağlanırız ve o bilgisayar üzerinden internete gireriz. Böylece yurt dışında internet yasakları Türkiye’deki gibi olmadığı içinde yasakları aşmış oluruz.
Vpn hizmetini kullanabilmek için öncelikle bu hizmeti sunan bir şirketten aylık ücret karşılığında satın almanız gerekiyor. satın aldıktan sonra size verilecek olan giriş bilgileri ile yasaklı tüm sitelere giriş yapabileceAylık para verdikten sonra bi anlamı kalmadı diye düşünüyorum.Ben yinede burda paylaşmak istedim.Bilginiz olsun diye.Umarım farklı çözümler üretilir.
Vpn hizmetini kullanabilmek için öncelikle bu hizmeti sunan bir şirketten aylık ücret karşılığında satın almanız gerekiyor. satın aldıktan sonra size verilecek olan giriş bilgileri ile yasaklı tüm sitelere giriş yapabileceAylık para verdikten sonra bi anlamı kalmadı diye düşünüyorum.Ben yinede burda paylaşmak istedim.Bilginiz olsun diye.Umarım farklı çözümler üretilir.