vt organizasyonundan 2 sınav mı 3 sınav mı yapılıyor?

Kodla Büyü

rainman

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar VT organizasyonu ,t.resim , t.elektronik , mes. gelişim haftada iki saatlik derslerden 2 sınav mı yapacaz ? yoksa 3 sınav mı?

Kod:
f) Uygulamalı nitelikteki derslerin sınavları, her dönemde üç defadan az olmamak üzere ve dersin özelliğine göre yazılı ve uygulamalı olarak veya bunlardan yalnızca biriyle yapılabilir. Sınavların şekli, sayısı ve uygulamalı sınavların süresiyle hangi derslerde uygulamalı sınav yapılacağı zümre öğretmenler kurulunda belirlenir, okul müdürünün onayına bağlı olarak uygulanır.

ya temel elektronik ve ölçme ve bilişim teknik resmi gibi dersler sonuçta 2 saatlk dersler.Bu derslerdende 3 sınav olacağına emin misiniz?

direction52' Alıntı:
ya temel elektronik ve ölçme ve bilişim teknik resmi gibi dersler sonuçta 2 saatlk dersler.Bu derslerdende 3 sınav olacağına emin misiniz?
SHİFT+DEL hocamız bir üst mesajda yönetmelik maddesini koymuş. Her ne kadar yoruma açık bir madde olsa da, talim terbiyenin kararlarına göre tüm meslek dersleri uygulamalı ders kabul edildiğinden, 2 saatlik derste olsa meslek derslerinde 3 yazılı yapmak gerekecek.

Arkadaşlar ben sene başında bu maddeye göre zümremde belirtip 3 sınav yaptım tüm bölüm derslerini.. Ancak 2 sınav olsa da pek sorun olacağını sanmıyorum.. Bu sene yönetmelik yeni olduğundan bazı konular tam bilinmiyor.. Bilmiyordum diyip işin içinden çıkarsın, daha idarecilerin bile bundan haberi yok. kimse uyarmadı dersin..

Ama başım ağrımasın dersen 3 sınav yapın..

Geri