Bu önbirim nereden çıktı bende anlamadım :?: Acaba vistada varmıydı :?:rustuarslan' Alıntı:win7 100mb ön birim oluşturuyor.
C ve D sürücüsünden önce 100mb lık özel bölüm olşturuyor.
win7 image dosyası oluşturmakiçin,ghost almak için DİSK TO DİSK yapmak gerekiyor. 5 ayrrı lab. win7kurdum hiç bir sorun çıkmadı.
COBOL' Alıntı:Bu önbirim nereden çıktı bende anlamadım :?: Acaba vistada varmıydı :?:rustuarslan' Alıntı:win7 100mb ön birim oluşturuyor.
win7 image dosyası oluşturmakiçin,ghost almak için DİSK TO DİSK yapmak gerekiyor. 5 ayrrı lab. win7kurdum hiç bir sorun çıkmadı.
DotCom' Alıntı:COBOL' Alıntı:Bu önbirim nereden çıktı bende anlamadım :?: Acaba vistada varmıydı :?:rustuarslan' Alıntı:win7 100mb ön birim oluşturuyor.
Bildiğim kadarıyla vista'da yoktu.
Win 7'deki bu önbellek beni de uğraştırmıştı sonradan farkettim.
Win xp'de 8 mblık bir bölüm oluşturuyordu ona benzer bir işlevi var mıdır?
adiyif' Alıntı:win7 de imaj almak ıcın neden ghosta ıhtıyac duyarsınız anlamıs degılım win 7 kendı ımajını zaten alıyor aldıgın bu ımajı at bır tasınabılır hdd ıcerısıne bırde wın7 kurtarma cd olustur baska zeye gerek yok ımaj alacagım partıtıon ayarlayacagım derdı yok 25 makınamın tamamını bununla yukledım 3 saat surmedı hepsı yuklenmıs hazırdı sadece termınallaerın ıasımlerını degıstırm o kadar