WİNDOWSTA DOSYALAR NEREYE YEDEKLENİYOR...ÇILDIRACAĞIM...

Kodla Büyü

KARÇİÇEĞİ

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
ARAKDAŞLAR 100 GB LIK WİNDOWS KURULU SÜRÜCÜMÜN SADECE 10 GB INI KULLANIYORUM...FAKAT 76,5 MB KALDI. NE YAPACAĞIM BİLMİYORUM. BU YEDEKLENEN DOSYALAR NEREDE YA DA NASIL SİLEBİLİRİM....ÇOK ACİL KAFAYI SIYIRACAĞIM.....

CClenar ile güzel bir temizlik yapın. Ardından sistem geri yükleme yedeklerini kaldırın. Sürücü temizleme ile bu yedekleri silebilirsiniz.

ahmetfx' Alıntı:
CClenar ile güzel bir temizlik yapın. Ardından sistem geri yükleme yedeklerini kaldırın. Sürücü temizleme ile bu yedekleri silebilirsiniz.

katılıyorum CCleaner baya işe yarıyor.

C sürücüsünün altında program files klasörünün haricinde program data diye bir klasör var. içindekileri sildim. şimdilik bir problem yaşamadım.

muslumdemirel' Alıntı:
C sürücüsünün altında program files klasörünün haricinde program data diye bir klasör var. içindekileri sildim. şimdilik bir problem yaşamadım.

program data diye bir klasör yok.....hocam....

Auslogics BoostSpeed
kur çalıştırınca neler yapman gerektiğini yazar zaten hocam tam sürüm için teknomobil.org indirebilirsin

ogretmenokan' Alıntı:
Auslogics BoostSpeed
kur çalıştırınca neler yapman gerektiğini yazar zaten hocam tam sürüm için teknomobil.org indirebilirsin
komple yedeklenen dosyaları siler mi temizler mi acaba... işe yarra mı...yoks kafayı sıyıracağım...

bir şeyler buldum ama daha yetreli değili. eset in karantinaya ladıklarını sildim.(1.80 gb ını)

arkadaşlar sorunu çözdüm galiba ekran kartı sürücüsü 37.1 gb olmuş. onu kaldırdım...

Geri