G girani Site Gezgini Mesajlar 40 20 Şubat 2008 #1 KURULUM TAMAMLANMADI FALAN DİYOR. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. CANIMIZ ÇIKTI. BİR AYDIR UĞRAŞIYORUM.
O ozkaan Aktif Üye Mesajlar 189 20 Şubat 2008 #2 hocam sonradan dynet vista diye bir CD gönderdiler bununla kurduğumda banada ayını hatayı verdi. ben ilk gelen XP Cd lerden kurdum sonuç çalışıyor.
hocam sonradan dynet vista diye bir CD gönderdiler bununla kurduğumda banada ayını hatayı verdi. ben ilk gelen XP Cd lerden kurdum sonuç çalışıyor.
O ORHAN65 Site Gezgini Mesajlar 68 24 Şubat 2008 #3 Vistada kurulumu tamamladım bir sorun yok şimdilik.
I ironyilmaz Site Gezgini Mesajlar 30 25 Şubat 2008 #4 vistaya kurulum cd içindeki setup dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır sçeneğini verip kurarsanız bir sorun çıkmıyacak umarım kolay gelsin
vistaya kurulum cd içindeki setup dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır sçeneğini verip kurarsanız bir sorun çıkmıyacak umarım kolay gelsin
alpi Üye Mesajlar 1,161 29 Şubat 2008 #5 ya ben kurdum ama bağlantı yapmıyor sunucu falan bir seyler diyor ya