wınn ile ilgili bir soru...

Kodla Büyü

ucamus

Süper Üye
Süper Üye
zümrelerimden wınn kullananlardan bilgi almak istiyorum turkcell,avea,vodafone hangisini kullanıyorsunuz ve memnuniyetleriniz şikayetleriniz neler? internet sitelerinde biraz araştırma yaptım ama hemen hemen aynı özellikler mevcut.Bu konuda kullanan hocalarım biraz aydınlatma yaparsa sevinirim...

Hocam kullandığınız yerde 3G şebekesi var mı diye sorun ama yanılmıyorsam sadece turkcell bu hizmeti veriyor diye biliyorum.

Ben aldım Turkcell, 3G var dediler ama genelde edge ile bağlanıyorum. Birde şebekenin yoğunluğu önemli. bulunduğum yerde yoğun oluyor genelde ve hız düşüyor. Tatilde Memlekete gittim çekimi gösteren çizgi sayısı düşüktü ama daha hızlı açıyordu siteleri..

hocam tayinden dolayı ttneti kapattırıp gsm firmalarının verdiği modemlerden almak istiyorum.Sadece Turkcell de var dediğiniz kısmı anlayamadım?Diğer gsm firmalarının verdiği modemleri kullanan arkadaşlarım ve internete bağlanıyorlar.

hocam bendede türkcell var. hani eskiden köylerde bi nokta bulup cep telefonu görüşmelerini orada yapardık ya. genelde pencere kenarı olurdu. şimdi ben balkona çıkıyorum 3g ile bağlanıyor ve çok hızlı ama soğuk oluyor bu aralar. ama evin içerisine girdimmi edge ile bağlanıyor ve hız baya yavaşlıyor. nerdesin diye sorarsan kayseri merkezdeyim. eyolcu hocamında dediği gibi 3g şebekesinin yakınlığına çekimine bağlı galiba.

hocam belirtmiş 3g diye kusura bakma eyolcu hocam sanırımı dalgınlığıma geldi :lol:

ARKADAŞLAR...
eskiden eski yazılım ile bile dns değiştirebiliyordum şimdi hangisini denedimse olmuyor yenisini kaldırıp eskisini kurdum iyi bir dns no lazım çalıştıran var mı

vodafon kullanıyorum .... turkcelde kullandım ... arada düşüyorlar tam iş yaparken sinir oluyorsun

şu dns olayına bir el atın ustalar gri renkli yazılımı kaldırdım eskisini kurdum dns kısmına girebiliyorum ama ne numara denedimse olmuyor olmuyor

hocam muhtemelen evinden bağlanacaksın ona sor buna sor yapma bence ben turkcell kullanıyorum memnunum. arkadaşındsa eşinde dostun vardır muhakkak evinden bir hız testi yap memnunsan alırsın.
hocalarımın dediği gibi 3g şebekeye yakınlık yoğunluk etkiler. ben adsl hızında kullanabiliyorum bulunduğum yerde

Geri