W10 Başlat ile arama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan coook
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

coook

Süper Üye
Süper Üye
Windows 7, 8, 8.1 ile hep kullandığım özellik Windows 10'da düzgün çalışmıyor. Yada neredeyse hiç çalışmıyor.
Eskiden başlata basar misal paint yazar enter'a basardım paint açılırdı. Windows 10'da olmuyor. Sebebini bilen var mı?

Teachnologist' Alıntı:
win10 da başlatta değil yanındaki arama seçeneği ile yapabilirsiniz.

Orada da sonuç aynı hocam. Oradaki pencere açılıyor, yazıyorum. Üst tarafında mavi noktalar kayıyor kayıyor nereye kadar kayacak daha bilmiyorum :mrgreen:

Bende sorun yok arıyor :) sizin kurulumda bi sıkıntı olmuş heralde. w10 ile alakalı bir sorun yok.

Aynen bende ilk zamanlar ariyorken şimdi sizin dediğiniz gibi oluyor.

searchUI.exe bi şekilde askıya alındığında bu oluyor hocam, sistem bakım programı falan varsa onları devre dışı bırakın
sistem yöneticisi-ayrıntılarda askıda görünüyorsa, görevini sonlandırın tekrar çalışacaktır.

Bende programları falan buluyor ama dosya aradığım kısımda daha bulana kadar sabredemedim. W8 de hemen buluyordu mesela.

hgx2' Alıntı:
searchUI.exe bi şekilde askıya alındığında bu oluyor hocam, sistem bakım programı falan varsa onları devre dışı bırakın
sistem yöneticisi-ayrıntılarda askıda görünüyorsa, görevini sonlandırın tekrar çalışacaktır.

C:\Windows\SystemApps\Microsoft.Windows.Cortana_cw5n1h2txyewy\SearchUI.exe

bağlantısından kendim çalıştırıyorum ama bu da olmadı hocam. Engelleyen bir program da yok diye düşünüyorum ama. Çözüm bulamadım.

Aynı sorun bende de var hocam bir arıyor bir aramıyor kapatıp açınca düzeliyor. Win 10 araması fiyasko.

Geri