w7 admin şifresi girme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tcagri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tcagri

Üye
Merhaba öncelikle ben windows7 home basic premium sistemi kullanıyorum...

Admin kullanıcı hesabına girdim ve admine şifre koydum sonrada sınırlı kullanıcı açtım (şifresiz.)
Fakat daha sonra tatile gidince şifreyi unuttum ve şimdi admin hesabına girmek istiorum.(iş dosyalarım var.)
bunu programsız veya cd gibi eşyalar olmadan sınırlı kulllanıcı hesabından admin şifresini bulma veya değiştirebilirmiyim ?

acil lazım yardımlarınızı bekliorum...
:!:

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    190.8 KB · Görüntüleme: 3,623
Cd veya dvd'siz olacağını sanmıyorum. Hiren's boot cd diye bir cd var, forumda bulabilirsin. O cd'de admin şifresi değiştirmeyle ilgili bir program olacaktı.

neden cd siz ve programsız istersiniz anlamıyorum. googleye win 7 şifre kırma yazınca bir sürü bilgi çıkıyor bende oradan bir image indirip cdye yazdırdım ve kurtardım bilgileri.

Elcomsoft System Recovery Proffesional 3.0 Build 466 Multilanguage
programın adı üstte

Dün ben bir öğretmen artkadaşın şifresini bu programla kurtardım 144 mb lı bir program

Part1:
https://rapidshare.com/#!download|290p1 ... 79C95E|0|0
Part2:
https://rapidshare.com/#!download|658p9 ... 9B60A7|0|0

1.Partları açtıktan sonra nero imaj yazdırmayla cd e yazdır.
2.Cd'den başlat ve sistemin yüklü olduğu sürücüyü seç
3.Şifreyi bulur bulamazsa unkown yazar olsun sorun değil unknown yazan yere password kısmında çift tıkla oşifre yerini temizle
4.Şifren kalkmış olsun istersen yeni şifre dew verebilirsin olay gelsin..

Not:Bu programı Pc nize kurup flash boot yapıp ta cd ai< çaloıştırabilirsin aynı zamanda

çok sağolda başka bi linki varmı mesala (hotfile uploaded to vb. gibi )
bide nasıl yapıldığını detaylı bi şekilde anlatırsan

Şuan başka link veremiyorum hocam
fakat detaylı olarak anlatımları site de bulabilirsin adımlarda kısaca bahsettin takıldığıun noktalarda yardım ederim kolay gelsin

Cd yi takıp çalıştır,açılan ekrandan esr boot utility i çalıştır
flash diski takmış bulun
sonrasında flasını seç ve yüklemeyi tamamla diğer işlemler aynı

Geri