W7 DE CS4 SORUNU

Kodla Büyü

Donkişot

Üye
Arkadaşlar w7 kurdum 64 bit İndesign portable çalıştıramıyorum sebebi hakkında bilgisi olan var mı? aynı problemi yaşamış olan varsa paylaşabilir mi?

hocam ben vista da cs4 ü kuramadım bile heralde bir kaç dll sürüm problemi veriyor. medyasoft ta bir arkadaş var o bile çözemedi

ceycey61' Alıntı:
hocam ben vista da cs4 ü kuramadım bile heralde bir kaç dll sürüm problemi veriyor. medyasoft ta bir arkadaş var o bile çözemedi

benim laptoptada vista yüklü CS4 de hiç bir problem yaşamadım...

hocam portable olduğu için mi çalışmıyor yoksa tam sürüm yüklesek çalışacak mı denediniz mi bunu? yoksa tüm adobe yazılımlarını yüklerken mi sorun yaşıyoruz

benim sorunum portable çalışmaması tam sürüm çalıştırabiliyorum. birde ***** lama işlemini yaptırmıyor nasıl yapacağız teşekkürler hocam..

hocam ben tam sürüm deneyemedim elimde olmadığı için, ama tek sorunum adobe yazılımlarını çalıştırabilmek. eğer kurulumla çalışıyorsa indirmeyi denicem artık

Portablelerin bir kısmı çalışmayabilir uyum sorunu yaratır setuptan kurarsanız sorunsuz çalışır.
Klasörlerin yolu ve işletim sistemi veri aktarımı (32Bit, 64 bit) farklı olmasından kaynaklanabiliyor.
x86=32 Bit Program Files
x64=64 Bit Program Files ve Program Files(x86)
Portable kendini açarken temp gibi yada C: gibi bir yerlere dosyalarını atar. İşte win 7 de çalışmamasının sebebi bu klasörlerin yoludur. Çünkü win7 ile bazı klasörlerin yolu değişmiştir. :)

Geri