w7 gerçekten harika

Kodla Büyü
Evet bende beğendim fakat yeni laptoplar haricinde kullanmayı düşünmüyorum.

vista yüklü gelen laptopuma xp kurmuştum şimdi win7 kurdum .Sanırım son iki yılda bilgisayar alan bir çok kişi bu yolu seçmişti(xp) .
Bu kullanıcılar için win 7 gerçekten müthiş.Vistanın hantallığını gören makinalar win 7 de coşuyor her ne kadar microsoft sevmesemde win 7 sevdim diyebilirim

Valla şu an için win7 geçmeyi düşünmüyorum elimde gblarca program var şidi geçecem win7 çoğunu çalıştırmayacak sp1e kadar beklemek iyi olacak ki hem hatalar düzeltirsin hem de şirketler programlarını win7e göre çıkarsın

sunny' Alıntı:
Valla şu an için win7 geçmeyi düşünmüyorum elimde gblarca program var şidi geçecem win7 çoğunu çalıştırmayacak sp1e kadar beklemek iyi olacak ki hem hatalar düzeltirsin hem de şirketler programlarını win7e göre çıkarsın

Vistada çalışan her program 7de de çalışır. Programlarınız vista uyumluysa hiç tereddüt etmeyin. Ayrıca Sp1 beklemek diyorsunuz, o çıkınca da sp2sini beklemeyi mi düşüneceksiniz?? Teknolojiye bu gözle bakılmaz hocam :) Kurun tavsiye ederim

Hocam teknolojiye o gözle bakılmayacağını biliyorum win7 yi 8 ay önce test etme imkanı buldum (windows beta userlardanım) vistadan hızlı güzel bir sistem ama benim için eksileri çok onun için şimdilik kullanmayacağım :wink:

Geri