web içerik geliştirme kursu faydalı mı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan md4483
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

md4483

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar ben hizmet içi eğitim kurslrından
web içerik geliştirme kursun abaşvurmayı düşüyorum
bu kurslara gidenlerin nasıl kurslar faydalımı kurslar nsıl geçiyor kurs içeriğiyle ilgili bilgi verirmisiniz.

Hocam ben şuan o kurstayım. Bu ikinci haftamız. Photoshop ve illustrator görüyoruz. Türkçe öğretmenleriyle beraber katıldığımız içinTürkçe dersiyle ilgili animasyon hazırlıyoruz. Bu yaptıklarımız eğer beğenirlerse www.egitim.gov.tr de yayınlacak. O sitede yayınlananları incelerseniz eğer neler yapacağınız konusunda fikriniz olur. Bunun ikincisine de katılmanız gerekiyormuş. Onda da Flash göreceğiz. Burda hazırladığımız dökümanları birleştirip hareketlendireceğiz.

ben resen alınmıştım başvurmadığım halde.
iki hafta rize (batı karadeniz müthiş)
iki hafta mersin 'de kursları aldım. hem flash, photoshop öğrendim hem tatil yaptım , hemde üzerine ekdersimi+ harçlığımı aldım.
bence cok güzeldi.

arkadaşlar ben kurslara başvuracam da bu başvuracağım kurslar temmuz ayında
bu tarihler arasında okula bildirmeme gerek varmı başvuru için ve kabul edildikten
sonra okulla bir işimiz var mı

@md4483, okulunuza görevinizle ilgili yazı geliyor. Tatile giderken okulunuzdan görev belgesi alırsanız iyi olur. Gittiğiniz yerde lazım olabilir. Okulla bir işiniz yok, eğer okulda olsaydınız, hizmetiçi için gelen görevlendirme yazısını tebliğ ederlerdi. Bunu da telefonla tebliğ ederler. Onun dışında eğer hizmetiçi onaylanmışsa ve okulunuz da yazıyı size bildirirse okula uğramadan doğruca hizmetiçi yerine gidebilirsiniz.
Hizmetiçiler çok faydalı, yeni yerler, yeni kişiler tanıyorsunuz ve eğer ciddi bir hizmetiçi ise de çok güzel şeyler öğreniyorsunuz.

BBNET
Geri