Web MEB'den şifre yenileme için eposta gelmiyor

Kodla Büyü

hugo4545

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bu sorun ne zamandır var arkadaşlar. Epostama şifre yenilemek için link istedim link gelmiyor.

Sayın Hocam,

1 aydır kişisel maillere şifre belirleme linki gelmiyor. Kurumsal kullanıcıya geliyor.

İyi çalışmalar.

epeydir ugrasiyorum mail gelmiyor diye bizim gibi anadolu liselerinde btr calisanlar ne yapacak acaba ?

peki biz ne yapacagiz habib hocam her okul icin boyle ugrasacakmiyiz hasbel kader kendi okuluma almistim sonra sanirim sistem degisti btr oldugum okulun sitesi icin okul kendi sifresini vermiyor kullanici actik oradan gelir diyor bugun sizlerden gelmeyecegini ogrendim ne yapip kendi kullanicima sifre alabilirim ?

Sayın Hocam,

Anlattığınız durum biraz sıkıntılı. Okul şifreyi vermiyorsa şu aşamada siteyi güncelleme şansı gözükmüyor.

Ancak kişisel maillere şifre değiştirme linkinin niye gelmediğini bende anlamış değilim. Acaba mail serverlarından mı kaynaklanıyor yoksa böyle bir şeyi tamamen mi iptal ettiler. Teknik destek bölümüne sormayı düşünüyorum.

İyi çalışmalar.

hocam okulun kurum maili ile almaya çalışırsanız ıkı dakkada halloluyor ama gmaili de deneyin ben gmaili de hallettim meb.k12.tr ye aktivasyon hemen geliyor ama gmail bi 5 dakka bekletip öyle aktivasyon getiriyor
gmaili de deneyin

bugun yine denedik gelmiyor gmail e ne yaptiysak olmadi. okul postasina istesek o zaman okulun sifresi degismis olur yani ben kendime ait istiyorum eskiden oldugu gibi. okul kendine ait sifreyi vermedigi icin güncelleme yapamiyorum.

okulumuz için alan adı açtık. Ancak müdür yardımcısı okulkodu@meb.k12.tr mailinin şifresini bilmiyor diye gmail'den hesap açtık. Yönetim paneline girerken kullandığımız gmail adresini nasıl değiştiririz/güncelleriz?

Gmail filan hikaye. 10 gündür filan denedim ben hiçbir şekilde gelmiyor maile link...

sorunlarımız biraz farklı. bende panele giriş için şifre var panele girip siteyi güncelliyorum ancak panele girerken yazdığımız maili değiştirmem gerek.

İnsan zora düşünce kafası çalışırmış:) Şifremi hatırladım sıfırlamaya gerek kalmadı. Şifreyi unutanlar da en kısa zamanda sorunu çözerler inşallah.

Dünden beri ben de aynı durumdan muzdaribim.şifre gelmiyor kayıtlı gmail adresine.ilde bu konuyla ilgili hangi birime ulaşmamız gerekiyor? Denedikçe hesap kilitleniyor,birimden link istemekten başka çare yok gibi..sorumlu birim telefonu bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Sayın Hocam,

İl/İlçe MEBBİS Yöneticinizle görüşün.

Yalnız kurumsal e-postalara anında geliyor. Diğerlerine ya geç geliyor yada gelmiyor.

İyi çalışmalar.

bu tip mailleri artık bakanlık tarafından gönderildiğini bi arkadaşın şifresini kaybetmesi dolayısıyla öğrendim

Ya böyle iş mi olur?
Benim derdim kendi şifrem ya da kurum şifresi değil ki. Yeni kullanıcılar eklemek istiyorum.
Rehber öğretmene bir sayfa yaptım şifre verdim kısıtlı editör olarak ayarladım. Şimdi de anasınıfı için aynısını yapacaktım ama adamların maillerine şifre gitmiyor.

Konuya açan arkadaşa teşekkürler. Ben de kaç gündür yeni kullanıcı oluşturamıyordum. Teknik destek bölümüne mail attım hala cevap bile gelmemişti. Ama daha öce katıldığım WTİG kursunda meb.k12 li mail vermişlerdi onu kullandım ve pat diye şifre belirleme maili geldi. Arkadaşlar malesef diğer mail sunucularına şifre belirleme maili gelmiyor yandex, yahoo, outlook.com tarafımdan denenmiştir.

bitefo06' Alıntı:
Konuya açan arkadaşa teşekkürler. Ben de kaç gündür yeni kullanıcı oluşturamıyordum. Teknik destek bölümüne mail attım hala cevap bile gelmemişti. Ama daha öce katıldığım WTİG kursunda meb.k12 li mail vermişlerdi onu kullandım ve pat diye şifre belirleme maili geldi. Arkadaşlar malesef diğer mail sunucularına şifre belirleme maili gelmiyor yandex, yahoo, outlook.com tarafımdan denenmiştir.
Gmaili de ben denedim gelmiyor :D

Bizim okulun sitesinde kullanıcı olarak sadece benim şahsi mail adresim var. Kurumun adresi yoktu. Bu durumda şahsi mail adresime yeni şifre edinmek için sıfırlama maili gelmesini bekliyorum. İl yöneticisiyle görüştüm ama 3 gündür gelmiyor. Ne yapabilirim?

Kurumun mail adresini ve şifresini biliyorum, açıyorum da ama kullanıcılarda olmadıgı için oraya da mail gelmiyorr. :verymad: :verymad: :verymad:

Kişisel hesaplara mail gelmiyor diye teknik desteğe yazdığımda şu cevap gelmişti..

Sayın Yetkili, Geçici olarak eposta sunucularımızdan hotmail,live,outlook uzantılı eposta adreslerine eposta gönderilememektedir. İlgili firma ile görüşmeler devam etmektedir. Farklı bir uzantıya sahip eposta hesabı deneyebilirsiniz.. İyi Çalışmalar...

Sayın Hocam,

İl/İlçe MEM kurumsal e-posta ile bir kullanıcı oluşturduktan sonra şifre belirleme linki gönderebilir.

İyi çalışmalar.

Geri