Web sayfasına getirilmeyen dökümanlar

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar dün sevgili Müdürüm biricik ağabeyim web sitemizde güncel haberlerin bulnmadığını öğretmen arkadaşların yaptığı etkinliklerin yer almadığını bu konuda uyarı aldığımızı belirtti.
Ben de kendisine 170 adet öğretmenimiz olduğunu hepsinden haberdar olamayacağımı kendilerinin yaptığı etkinliklerle ilgili resim getirmesi gerektiğini belirttim ancak bunun benim sorumluluğumda olduğunu belirtti.
Şimdi bir resmi yazı çıkarıp yazı-resim getirin diyeceğim ancak bunun için bir yaptırım cümlesi arıyorum 657nin şu maddesine göre beyan etmeniz gerekmektedir falan gibi.
Fikri olan var mı ne yazabilirim????

web sayfası yayın ekibi oluşturmadıysanız oluşturun.toplantı yapın.görev paylaşımı yapın.aksi takdirde bütün işin size kaldığını web yayın ekibinin çalışmadığını belirten dilekçe yazarsınız.bu kafadaki müdür sizle uğraşır kendinizi garantiye alın.

Bizim Müdürün 10 senedir hiç değişmeyen derdi web sitemizde hiçbirşey yok:))Ne olmasını bekliyor onu da anlayamadım ama benden önceki 2 formatöre de sürekli aynısını söylüyordu, sorun bzim öğretmenlerden kaynaklanıyor aslında hep döküman getirmeyip hem mızıklıyolar sitede niye bizim resmimiz yok diye.:)

toplantı yapılması ve web sitesi için komisyon olması gerekiyor. web sitesi için komisyonu müdürünüz oluşturmadıysa onun sorunudur.oluşturması gerekiyor. verilerin toplanması sizin göreviniz değildir. böyle birşey de kesinlikle yok.

Enterprise' Alıntı:
Arkadaşlar dün sevgili Müdürüm biricik ağabeyim web sitemizde güncel haberlerin bulnmadığını öğretmen arkadaşların yaptığı etkinliklerin yer almadığını bu konuda uyarı aldığımızı belirtti.
Ben de kendisine 170 adet öğretmenimiz olduğunu hepsinden haberdar olamayacağımı kendilerinin yaptığı etkinliklerle ilgili resim getirmesi gerektiğini belirttim ancak bunun benim sorumluluğumda olduğunu belirtti.
Şimdi bir resmi yazı çıkarıp yazı-resim getirin diyeceğim ancak bunun için bir yaptırım cümlesi arıyorum 657nin şu maddesine göre beyan etmeniz gerekmektedir falan gibi.
Fikri olan var mı ne yazabilirim????

İl mem sitesine hocam haber olarak sadece fotoyu getiriyorlar fotoğraflara bakarak haberleri yazıyoruz :)

Geçen geldi Hocam güzelcene bir 8. sınıf öğrencimiz asker kıyafeti giymiş askerdeki sevgilisine yolluyormuş gibi değişik pozlar vermiş sadece resim geldi müdür yardımcısı siteye koysun yazısını yazsın demiş, ne yazıcam bende şirin öğrencilerimizden kareler yazdım:)))
Meğer Ordunun Duası diye bir yarışmada çocuk 3. olmuş bunu tahmin etmem mümkün müdür bilemedim:))))

web yayın ekibi palavradır hocam bu işte herşey bize bakar madem müdür seni sıkıştırıyor sende öğretmenleri sıkıştır bilgileri sana tam söylesinler ama habere resim ve bilgi girme konusunda kimseden birşey bekleme. Önceleri bizim türkçe öğretmenine düzeltme yaptırırdım şimdi onuda bıraktık. ben yazıp ben yayınlıyorum... ben çalıp ben oynuyorum.

Bizim müdür de gecen hafta kurul toplantısında sitenin eski olduğunu, guncellemedigimi söyledi. Siteyi Aralık ayında, sıfırdan yaptığımı ve Guncel olduğunu söyledim. Ama Mehmet Akif in resmi duruyo hala dedi. Bende daha 12 Mart'ta andık ya dedim. "acaba ben başka bi okulun sitesine mi bakıyorum" dedi. Komedi gibiydi, diğer öğretmenlere de rezil oldu. Sonra kendince web komisyonu kurdu, sanki o komisyon güncellenecek siteyi...

170 öğretmenden en az 10'u heveslidir bu işe. Onları editör yapacaksın, kendi şifreleri ile girip haberlerini yazacaklar, sen de yayınlayacaksın hocam. Bu kadar basit.
170 öğretmenli böyle büyük bir okulun sitesi bence de güncel olmalı.

Geri