saban_kayabey' Alıntı:Hocam sitede sanki gözü yoran bişeyler var gibi. Ancak fotoğraflar için kullandığın swf çok hoş onu paylaşman mümkünmü acaba?
wes' Alıntı:İletişim bölümündeki barkod sistemini biraz açıklayabilirmisiniz acaba?
Tam olarak işlevi nedir?
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bir Sınıf öğretmeni olarak web ve grafik tasarım alanlarında çalışmalar yapmak elbette zor iş. Web çalışmaları elbette insanın tasarım yeteneğine kalmış. Görsel görüş açınıza bağlı. Yorumlarınızı dikkate alarak gerekli düzenlemeleri yaparım. Saygılarımla.yaliya' Alıntı:Branşınızın bilgisayar olmadığınızı farkettim öncelikle bence iyi bir çalışma olmuş, tebrik ederim, birkaç önerim olacak.
1. İstiklal Marşı tabii ki bizim için çok önemli ama ben konuluş yerini alakasız buldum.
2. Üst banner daki meb logosu çok büyük olmuş, bence okulunuzun bir fotoğrafı için yeterince yer var orada. bi de Aksaray Çulfa .... yazsanız nereye ait bir okul olduğu belli olur.
3. Kadrosu az bir okul, öğretmenlerin bilgileri aynı sayfada olabilir, bi daha tıkla dön geri yorucu.
4. bu Wondershare flashı sevemedim ben, fotoğrafları çok küçültüyor.
5. Sınıf sayınız az sınıflara ait birer sayfa koymak, sınıf için etkinliklere ait fotoğrafları koymak sizi çok yormaz diye tahmin ediyorum.
:lol:mutlucan' Alıntı:Eline sağlık hocam..
mevlam bizim sınıf öğretmenlerine de nasip etsin bilgisayar öğrenmeyi..
ayrıca beden eğitimi öğretmeniniz çok mütevaziymiş..
Evet mavi rüya 2009 ihtiyacımıza göre düzenlemeler yaptım. Şablon elinizde varsa karşılaştırabilirsiniz. Değişiklikleri görebilirsiniz.durs' Alıntı:Hocam site şablonu mavi rüya değil mi?
inal15' Alıntı:Evet mavi rüya 2009 ihtiyacımıza göre düzenlemeler yaptım. Şablon elinizde varsa karşılaştırabilirsiniz. Değişiklikleri görebilirsiniz.durs' Alıntı:Hocam site şablonu mavi rüya değil mi?
durs' Alıntı:inal15' Alıntı:Evet mavi rüya 2009 ihtiyacımıza göre düzenlemeler yaptım. Şablon elinizde varsa karşılaştırabilirsiniz. Değişiklikleri görebilirsiniz.durs' Alıntı:Hocam site şablonu mavi rüya değil mi?
Hocam ellerinize sağlık güzel olmuş olmasına da sadece galeri bölümü farklı