Web sitemiz nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum.

Kodla Büyü
Hocam sitede sanki gözü yoran bişeyler var gibi. Ancak fotoğraflar için kullandığın swf çok hoş onu paylaşman mümkünmü acaba?

saban_kayabey' Alıntı:
Hocam sitede sanki gözü yoran bişeyler var gibi. Ancak fotoğraflar için kullandığın swf çok hoş onu paylaşman mümkünmü acaba?

Wondershare Flash Slideshow programı ile yapmıştım. Forumda bulabilirsiniz. Saygılarımla.

İletişim bölümündeki barkod sistemini biraz açıklayabilirmisiniz acaba?
Tam olarak işlevi nedir?

elinize sağlık hocam güzel olmuş. manşet haber ve fotograf swf ler güzel . paylaşırsanız sevinirim...

Hocam güzel olmuş ellerinize sağlık... Yalnız kadromuz sayfasındaki resim çerçeveleri abartılı olmuş... Burada güzel resim çerçeveleri ve css kodları mevcut birini kullanırsanız daha hoş olur kanısındayım...

Kolay gelsin...

Branşınızın bilgisayar olmadığınızı farkettim öncelikle bence iyi bir çalışma olmuş, tebrik ederim, birkaç önerim olacak.

1. İstiklal Marşı tabii ki bizim için çok önemli ama ben konuluş yerini alakasız buldum.
2. Üst banner daki meb logosu çok büyük olmuş, bence okulunuzun bir fotoğrafı için yeterince yer var orada. bi de Aksaray Çulfa .... yazsanız nereye ait bir okul olduğu belli olur.
3. Kadrosu az bir okul, öğretmenlerin bilgileri aynı sayfada olabilir, bi daha tıkla dön geri yorucu.
4. bu Wondershare flashı sevemedim ben, fotoğrafları çok küçültüyor.
5. Sınıf sayınız az sınıflara ait birer sayfa koymak, sınıf için etkinliklere ait fotoğrafları koymak sizi çok yormaz diye tahmin ediyorum.

wes' Alıntı:
İletişim bölümündeki barkod sistemini biraz açıklayabilirmisiniz acaba?
Tam olarak işlevi nedir?

Bazı cep telefonlarında bulunan barkod okuyucu bölümü var. Örneğin N95,N96,N97 gibi. Orada bulunan barkotu taratarak okulun ismi, adresi,telefon ve email adresi gibi bölümler otomatik olarak cep telefonunuzun ekranına geliyor. Eğer dilerseniz de cep telefonunuzun internetin de bağlanarak web sitesini ziyaret edebiliyorsunuz.

yaliya' Alıntı:
Branşınızın bilgisayar olmadığınızı farkettim öncelikle bence iyi bir çalışma olmuş, tebrik ederim, birkaç önerim olacak.

1. İstiklal Marşı tabii ki bizim için çok önemli ama ben konuluş yerini alakasız buldum.
2. Üst banner daki meb logosu çok büyük olmuş, bence okulunuzun bir fotoğrafı için yeterince yer var orada. bi de Aksaray Çulfa .... yazsanız nereye ait bir okul olduğu belli olur.
3. Kadrosu az bir okul, öğretmenlerin bilgileri aynı sayfada olabilir, bi daha tıkla dön geri yorucu.
4. bu Wondershare flashı sevemedim ben, fotoğrafları çok küçültüyor.
5. Sınıf sayınız az sınıflara ait birer sayfa koymak, sınıf için etkinliklere ait fotoğrafları koymak sizi çok yormaz diye tahmin ediyorum.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bir Sınıf öğretmeni olarak web ve grafik tasarım alanlarında çalışmalar yapmak elbette zor iş. Web çalışmaları elbette insanın tasarım yeteneğine kalmış. Görsel görüş açınıza bağlı. Yorumlarınızı dikkate alarak gerekli düzenlemeleri yaparım. Saygılarımla.

Eline sağlık hocam..
mevlam bizim sınıf öğretmenlerine de nasip etsin bilgisayar öğrenmeyi..

ayrıca beden eğitimi öğretmeniniz çok mütevaziymiş..

durs' Alıntı:
inal15' Alıntı:
durs' Alıntı:
Hocam site şablonu mavi rüya değil mi?
Evet mavi rüya 2009 ihtiyacımıza göre düzenlemeler yaptım. Şablon elinizde varsa karşılaştırabilirsiniz. Değişiklikleri görebilirsiniz.

Hocam ellerinize sağlık güzel olmuş olmasına da sadece galeri bölümü farklı

Hocam mavi rüya şablonunda index sayfasından başka birşey var mı? web butonları çalışıyor mu? (Ana sayfa,kadromuz,vizyon,misyon,iletişim gibi)

Hocam butonlar tabiki çalışmaz sayfalar olmadığı için. İndex dosyasını kopyalar çoğaltır isimlerini değiştirirsen hepsi çalışacaktır. Şablon zaten adı üzerinde siteyi her okul için hazırlayıp dağıtılacak hali yok ya :) Kopyalanan sayfalarda okuluna ve isteğine göre doldurulur.

Değerli arkadaşlar özel mesaj atıp bu şablon mavi rüya sen sadece düzeltmişsin diyen arkadaşlar var. Ben zaten başlık açarken web şablonum nasıl olmuş diye açmadım web sitemiz nasıl olmuş diye açtım. Verilen bir şablonu editlemekte elbette marifet bana göre çünkü düzenlemeler yaparken de photoshop,drewamvear gibi programlardan az çok anlamanız lazım. Yaptığınız düzenlemeleri ftp ye atabilmeniz,flash haberleri güncellemeniz, sayfalar arasındaki geçişleri yapmanız, bazı kodları bilmeniz gerekiyor. Joomla kullanarak web sitesi yapan tasarımcılar yok mu? Joomla da hazır sistem size kalan kafanıza göre düzenlemek. Lütfen yorum yaparken kırıcı olmayalım.Saygılarımla.

slm hocam siteniz güzel olmus ilk sayfaya istiklal marsını koymussunuz cok güzel olus sizi tebrik ederim.
menülereeki renk uyuömu cok güzel ve uyumlu olmus her renk var
menülerin altındaki yeşil renk biraz daha maviye kacık olursa daha acısı olur gibi sanki arka planla uyusur ama bölede catlak durmamıs ve güzel.
zannedersem joomla tabanlı template ama yinede sorim sizmi tasarladınız templateyi paylasma imkanımız varmı

BBNET
Geri