Web sitesi güncelleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yalvaç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Yalvaç

Site Gezgini
Arkadaşlar web sitemi güncellemek için kullanıcı ve şifremi doğru yazmama rağmen klasöre erişim hakkınız yok hatası geliyor. Meb k12 tabanından şifremi değiştirdim belki bi faydası olur diye halen aynı hata. Meb teknik servisisnede yazdım bi cevap gelmedi. İlk kez başıma geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. :cry:

Hocam aynı sorun bizde de vardı. meb.k12.tr adresine YÖNETİM PANEL inden giriş yaptıktan sonra TEKNİK DESTEK kısmına girip alt tarafta bulunan yardım kısmına sorununuzu yazıyorsunuz. Kısa zamanda cevap geliyor ve bir bakıyorsunuz sayfa sorunsuz açılıyor :)

Meb teknik servis okulunuzun mailine cevap atmıştır mutlaka. Tekrar bakın. Bana bir saat sonra cevap gelmişti.

Hocam dün yazmıştım bugün halen yok cevap olmazsa birde telefon deneyeyim. Genede teşekkürler.

aynı sorun bende de var. heralde ftp ile ilgili bir sorun. ne cuteftp ne de explorer'da açamıyorum sistemi...

,Halaaa açılmadı FTP... Giremiyoruz bi türlü... Herkes de aynı sorun var sanırım.

Evet arkadaşlar ben de de aynı sorun var(ftp ie vb) ama ben DreamWeaver ile bağlanabiliyorum. Birde bu yolla deneyin. Hem bu yolla direk olarak dosyalarızı kaydedebiliyorsunuz...

arkadaşlar bu durumda internet explorer açıkken Araçlar>İnternet Seçenekleri>Gelişmiş>Pasif FTP kullan işaretli ise işaretini kaldırın. Benimde başıma aynı problem gelmişti. Bunu uygulayınca klasörlerime ulaştım.

dpinar' Alıntı:
arkadaşlar bu durumda internet explorer açıkken Araçlar>İnternet Seçenekleri>Gelişmiş>Pasif FTP kullan işaretli ise işaretini kaldırın. Benimde başıma aynı problem gelmişti. Bunu uygulayınca klasörlerime ulaştım.

hocam bu sabah müdürle sıkıntı yaşadık bu konu yüzünden,sanki açılıyomuş da ben işten kaçıp güncellemiyomuşum gibi davrandı bana.. ben de ilçe formatörünü arayıp onla konuşmasını istedim.. aradığında "hocam genel bi sıkıntı var,ulaşılamıyo" cevabıyla müdür beyin yüzü değşti... bu olay üzerine iyce sinir olmuştum ama sizin önerdiğiniz yöntemle açabildim... çok teşekkürler...

dpinar' Alıntı:

Hocam çok teşekkür ederim sorun halloldu :++: :alkis:

arkadaşlar yine olmadı ki, internet seceneklerinden o işareti kaldırdım ama yine olmadı?

Ftp ile ulaşmaya çalıştım. "501 PASV not allowed." hatası verdi

dpinar' Alıntı:

uyguladım işe yaradı teşekkürler hocam.herkse kolay gelsin

dün dpinar hocamın tavsiyesiyle ulaşmıştım fakat bugün sürekli hata veriyor. ftp yi windows gezgininde aç deyince;

200 Type Set to A
501 PASV not allowed
Bu klasöre erişim izniziz olduğundan emin olun
diyor.

var mı arkadaşlar fikri olan ???

Hocam Araçlar->İnternet seçenekleri->internet geçmişini silip tekrar açmayı deneyin. Öyle düzeliyor bazen..

dpinar' Alıntı:

Hocam denedim bunu, tekrar tekrar denedim, geçmişi sildim ... Ama ne fayda. Bi işe yaramadı , aklıma da bişey gelmiyor, Acba sorun benim internet ayarlarımda mı yoksa gercekten genel bi sorun mu. onu da anlayamadım açıkçası...

meb.k12.tr sunucularında sorun var bugün sayın hocalarım. İl mem ve ilçe mem siteleri de açılmıyor.

arkadaşlar 1 haftadır uğraşıyorum şu ftp işiyle yukardaki msjlarımdan analaşılacağı gibi bi ulaştım bi ulaşamadım...filezille kullanıyodum artık o da açmıyo, ama bugün smartftp indirdim, işe yaradı.. belki denemek istersiniz... ii çalışmalar herkese....

Cute FTP programı ile bağlanabildim az önce, birkaç gün önce o da bağlanmıyordu aynı hatayı veriyordu ..Birşeyler düzeliyor herhalde ; ) yardımcı olur umarım.

dpinar' Alıntı:
teşekkürler hocam tavsiye için. Açılıyor artık sistem. Yalnız ne işaretmiş. İnternet, Explorer, CuteFTP hepsi de açmıyordu, düzeldi...

BBNET
Geri