Web sitesi sorunu

Kodla Büyü

yağmur07

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar, html ile yaptığım okul web sitesinde index sayfasından önce yani sitenin ilk açılışında sadece okulun fotoğraflarından oluşan bi videonun olduğu bir sayfa olsun buradan bi link vererek siteye ulaşmak istiyorum. Ama nası yapıcamı bilmiyorum. Esas sorum şu, Yani bi sayfayı sitenin açılışında ilk olarak çıkması için ne yapmam gerekiyo?

açılmasını istediğiniz video sayfasınının adını index.htm yapınız daha önceki index sayfanızıda baska isimle kaydedin örnek anasayfa.htm gibi

hocam onu denedim. Ama olmuyor. Yine diğer sayfayı index gibi açıyor. Sanırım adını index yapmak yetmiyor.

Siteniz meb serverlarında mı, özel de mi ? Özel serverda ise cpanel vb. yönetim ayarlarından başlangıç sayfası index.php veya index.aspx ayarlanmıştır. O ayarı index.html olarak değiştiriceksiniz.

meb server dan hocam.. html ile dreamweaverdan yaptım siteyi. Sonradan indexten önce bi sayfa gelmesine karar verdim. Ama nası olacak işte?

Hocam başka türlü olmaz @rasim535 hocamın dediği gibi açılmasını istediğiniz sayfayı index.html yapacaksınız alana atarken üzerine yazılsın mı uyarısına (filezilla için) evet diyeceksiniz. Bunlardan sonra eski sayfanın açılması mümkün değil. Eğer açılıyorsa önbellekten yükleniyordur. Ya önbelleği temizleyin ya da tarayıcı değiştirip bakın sayfaya yada linki verin biz bakalım intro yüklenmiş mi

dreamweaver ile site yaptım diyor arkadaşlar. öncelikle index.html yapıp videonuzu yerleştireceksiniz ve sitenin linkini ekleyeceksiniz. Daha sonra dreamweaver ile tekrar sitenizi editleyeceksiniz anasayfa.html şeklinde ana dizini dreamweaver ile tekrar tüm bağlantılara tanıtacaksınız. meb de başka şansınız yok.

yukarıda yazılanları denedin olmuyorsa,
giriş sayfanın ismindeki uzantıdan yapıyor olabilir.
index.htm veya index.html....(önceki ilk yüklediğini sil sunucudan)

bir de senin bir sorun vardı sanırım ekrana görüntü gelmiyor demiştin ne oldu??

teşekür ederim. bende sizin söylediğinizi düşündüm zaten ama olmadı. tekrar deniyorum şimdi. yani tek yapılması gereken önce açılmasını istediğim sayfanın adını index yapmak diyosunuz.

Geri