web sitesini nasıl hızlı birşekilde güncelliyoruz

Kodla Büyü

camlıca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar web sitesini nasıl hızlı birşekilde güncelliyoruz genel taslağı her defasında alıyormusunuz diyelim ki bir sayfayı yenilediniz yeni resim filan eklediniz bunu nasıl yüklüyorsunuz fazilla kullanıyorm atması saatler alıyor :(
yardımcı olabiliseniz sevinirim

ben yeni resim eklediğimde hep aynı klasörün içinden çağırıyorum o yüzden sadece yeni sayfayı yeni resimleri atıyorum yüklemesi çok ta uzun sürmüyo

cms sistemlerinden birini kullanın; site sizi yönetmesin siz siteyi yönetin..

hocam filezilla ile yeni oluşturduğun dosyaları at sürekli aynı dosyalarla uğraşmazsın...

her defasında tüm siteyi yeniden göndermeye gerek yok ki. zaten ftp de var olan dosyaları hiç değiştirmeden tekrar tekrar gönderiyorsunuz ve uzun zaman alıyor. sadece değişiklik yaptığınız sayfaları ve eğer varsa yeni eklediğiniz resimleri gönderin yeter. böylece zamanınızı boşa harcamamış olursunuz.

Hocam tavsiyem Wordpress, Joomla tarzı bir içerik yönetme sistemi öğrenip, siteyi onunla hazırlamanızdır. Böylece yeni içerik eklemek ve siteyi yönetmek saniyelerinizi alır. Ayrıca kullanableceğiniz eklentiler sayesinde üye girişi, sayaç, yorum bölümü gibi özellikleri sitenize bir tıklama ile ekleyebilir ve yönetebilirsiniz.

Geri