web siteye uzun excell sayfasını eklem

Kodla Büyü

camlıca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar deneme sınavı giriş yerleri için web sitede duyuru yapmamız lazım . ama sınava 1000 kişi giriyor ben istiyorum ki . siteye giren bireyler nerede sınava gireceklerini kolayca bulsunlar
bunu nasıl yaparız

MEBWeb'deki bir sitede istediğinizi yapamazsınız. PHP ya da ASP destekleyen bir siteyse eğer siteniz, bir arama scripti ile okul nosuna göre arama yaptırıp, bilgilerini görüntületebilirsiniz.
MEBWeb'de ise listeyi Alfabetik sırada yapabilir
okul no ya da TC no gibi bilgiler varsa, listenin üzerine sınav yeri bilginiz öğrenmek için klavyeden Ctrl + F tuşuna basıp, okul numaranızı yazıp, enter'e basın şeklinde yönlendirici bir not düşebilirsiniz. MEBWeb Javascript eklememize izin verseydi yine bir şeyler yapılabilirdi belki ama, bu haliyle ancak arama ile buldurabilirsiniz.

anladım hocam 1000 kişinin listesini excellden siteye kopyalarım başınada isminizi bulmak için ctrl F e basıp arayın diye yazı yazarım

Sayın hocam, hala ne tür bir siteye eklemek istediğinizden bahsetmemişsiniz.
MEBWeb ise arama scripti ekleyemezsiniz, Ctrl+F'yi kullandırmalısınız. Başka bir yerde host ediyorsanız, kullandığınız bir script varsa onun ismini (joomla, wordpress vs.) vermeniz gerekiyor ki script önerilsin ama sizin probleminizi çözecek bir scripti ancak siz yazabilirsiniz.

HOCAM EXCELLDEKİ BİLGİLERİ SİZE YOLLASAM HALLEDEBİLİRMİSİNZ
EXCELLDE 1000 KADAR ÖĞRENCİ VAR BUNLARI DERNEK SİTEMİZDE YAYINLAMAK İSTİYORUZ

Geri