Web Tabanlı İçerik Geliştirme...

Kodla Büyü

sezenaksu

Üye
Merhaba arkadaşlar. WTİG hakkında bir kaç şey sormak istiyorum.
1-) Tam olarak kursun içeriği -kapsamı nedir?
2-) Gerçekten faydalı oluyor mu?
3-) Kursu veren eğitmenler özel sektörden mi geliyor? Yoksa bizim gibi bilgisayar öğretmenleri mi veriyor?
4-) Kursu veren eğitmenler gerçekten işi biliyor mu? Yoksa kitabi bilgilerle geçiştiriyorlar mı?

1- Kurs iki aşamalı; WTİG I ve WTİG II. I.de Photoshop ve Illustrator gösteriliyor. II. aşamada Flash.
2- Evet oluyor.
3- Eğitek de görevli konu alan uzmanı kişiler veriyor.
4- İşini bilen kişler kursu veriyor.

Tavsiye de olunur..

Ben de bu kursa Mahalli Hizmet İçi Eğitimden başvuru yapmak istiyorum. Yalnız başvuru şartında "Temel Düzey Bilgisayar Kursu" olanlar başvuru yapabilir diyor. Bizim branşımız zaten Bilişim. O belgeyi almamız gerekiyor mu?

Bilgisi olan paylaşabilir mi?

Kursu verenler önceden özel sektörden geliyorlardı fakat artık durum öyle değil.
Kursu artı eğitekten gelen alanında uzman kişiler veriyor. Bence yararlı bir kurs.
Bilgisayar sertifikası için bizim branşta öyle bir durum yok. Zaten açılan kursta kontenjanın yarısı bizden olmak zorunda.

kursu verenler ankaradan eğitekden geliyor . bilişimciler daha çok diğer branşlara yardım için alınıyor bu kurslara

Ben şu an başvuru yapamıyorum site arızalı sanırım.Nerden ve ne zaman baş vuru yapabilirim.Bilgilendirirseniz mutlu olurum.

BBNET
Geri