Web tabanlı içerik geliştirme kursu II. ÇINARCIK / YALOVA

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan baharr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

baharr

Site Gezgini
1.11.2010-12.11.2010 Web tabanlı içerik geliştirme kursu
Esenköy Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve ASO - ÇINARCIK / YALOVA

ilsisde onay almış bugün..

valla 2.si çok sıkıcı geçiyor herkeste böylemi bilmiyorum ama kursiyerlerin tamamı bu fikirdeydik biz..ilkindeki yeni tanışma heyecanı yeni bir şehir vs. gibi etmenler yerini sıkıntı -sıradanlık gibi şeylere bırakıyor..ama kurs kısmı ise 1.sine göre daha zevkliydi :) gerçekten birşeyler ortaya koyuyorsunuz..

1.kurstaki dökümanları götürmeyi unutmayın.

Öncelikle kursunuz hayırlı olsun.Ben bu arada bişey soracaktım.Teknik eğitim mezunuyum ama ilköğretimde bilgisayar öğretmeni olarak görev yapıyorum.Kursa başvuru yaparken ilgili birim olarak erkek teknik öğretim genel müdürlüğünü seçebilirmiyim?

Web tabanlı içerik geliştirme kursu 1.11.2010-12.11.2010 II. ÇINARCIK / YALOVA kursuna Malatya ve civarından katılacak olan varsa özel arabamızla birkaç arkadaş beraber gitmeyi düşünüyoruz. Bizimle beraber gelmek isteyen varsa 1 kişilik yerimiz var.

Mersine en uzaktan gelene bendim sanırm. Şimdi en yakında ben varım Bursadan :):):)
Ama hiç gelesim yok bu zamanda. Havalar kötü, proje filan hiç uğraşmak istemiyorum. Bide resen olunca mecburi hissediyo insan kendini..

BBNET
Geri