web tabanlı içerik geliştirme kursu Mersin-Yenişehir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eras63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

eras63

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar, bu kurs nasıl acaba daha önce gitmiş olan var mı? tavsiye eder misniz?
2. kademesini gelecek yıla bıraksak sorun olur mu?zorunluluk var mı hemen?ben temmuzda gitcem 1.sine. diğerine 2.sine bu yıl gitmek istemiyorum.
acil bilgi llütfen?

2. sine resen alıyor bakanlık. Temmuzda müzikçilerle gideceksen 2. kademesi kasımda yalovada olacak. Başvuru yapmana gerek yok bakanlık resen çağıracak seni...
Gitmezsen ne olur orasını bilmiyorum işte :)

ben de 2-13 ağustosta olana başvurdum. yenişehir-mersin de. arkadaşlar ilk dört onay gerçekleşti. son onaya takılma ihtimali var mı? benm daha ilk hizmet içi eğitimim olcak. ve 2. yılım. inşallh o da onaylanır da gideriz..

Başvuru Durumu
İşlem Tarihi İşlemi Yapan Açıklama Durum
Kurum 25/05/2010 11.48.45 TURGUT ÇAKICI Onaylandi
İlçe 03/06/2010 11.56.38 MİKAİL TEKİN Onaylandi
İl 08/06/2010 8.41.48 Yemen AKYÜZ Onaylandi
İlgili Birim 18/06/2010 11.27.05 E.COBANOGLU Onaylandi
H.İ.E Bşk. Degerlendirmede

Değerlendir bakalım :))) onaylarsan seviniriz HİE Bşk :))

2 - 13 Ağustos için başvuru durumum
Kurum 28/05/2010 11.11.00 Halil TEMÜR Onaylandi
İlçe 02/06/2010 8.24.44 Erkan ERKÖYLÜ Onaylandi
İl 18/06/2010 8.45.07 H. AKMAN Onaylandi
İlgili Birim 18/06/2010 11.27.05 E.COBANOGLU Onaylandi
H.İ.E Bşk. Degerlendirmede
Bu arada ne zaman belli olur arkadaşlar varmı bi bilgisi olan?

Devamı niteliğindeki WTİG II kursu 01-12 Kasım 2010 tarihinde Yalova da görünüyor. Malesef ikincisine bende katılamayacağım. Mazeret belirtir bir belge var ise sorun çıkacağını da sanmıyorum.

ben mersinde katıldım guzeldi.
ilk 3 gun rapor alıp ulaştırırsanız sorun olmaz. ama ben gitmenizi tavsiye ederim.

İlk 4 birim onaylayınca 5.birim otomatik onaylıyor.
Seçici kısım 4. birim yani.
Kurs güzel, yer güzel ama mersindeki kurs biteli 20 gün olacak, yolluklarımız yatmadı. Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü son birkaç kursun parasını ödeyemiyormuş, yolluklar geç yatıyor haliyle. Bilginize...

Gideceğimiz kesinleşsede uçak bileti ayarlasak.Erken rezarvasyona ucuzda olur hem :) Otobüsle aydın mersin çekilmez herhalde.

inşallah 5. sinde problem çıkmazda katılırız
arkadaşlar alaçağım ücret ne kadr oluyo yolluk yevmiye filan

arkadaşlar benim de son onay kaldı.
2.kademenin kasımda olması iyi olmadı ona mazeret bildirir diğer yaz giderim diye düşnüyorum.
hayırlısı.. :)

arkadaşlar bu ikinci wtig kursuna biz istediğimiz tarihdeki ne başvursak olmaz mı
yine sıradakine mi çağırırlar mesala 1-12 kasımda kine değilde aralık ayında yine mersinde var
wtig2 var ona başvursam ne olur

ilk 4 birim onayladıysa son birim zaten onaylar. sorun olmaz. özellikle 4. birim onayladıktan sonra bi sorun çıkmaz. bize toplamda 750 ytl civarı yevmiye ( :) ) ayrılmıştı. bunun yemek ve yatak parası kesilince geriye 350 civarı bşy kalmıştı. Geldiğiniz mesafeye göre değişir tabi.

hizmet içi eğitimde kıyafet uygulaması nasıl arkadaşlar? resmi mi yoksa sivil de gelinebiliyor mu?

Normalde resmi ama ortama göre değişebiliyor.. O tarihte Mersin sıcak olur ama şorta izin vereceklerini hiç sanmam:)

Okullara herhangi bir belge gelecek mi acaba
elimizi kolumuzu sallayıp gitmiceğiz heralde
benimde 5. onayda
m.yrdımcımız belge gelir dedi ama daha önce giden varsa belirtebilir mi acaba :+1:

5. onay kesin onaylanacakmış gibi konuşuyosunuz. bi onaylansın bakalım..
Ama ben de merak ettim. o da onaylanırsa direk gidip oraya mı başvuracaz, okula bi yazı gelecek mi?

aresbel3' Alıntı:
5. onay kesin onaylanacakmış gibi konuşuyosunuz. bi onaylansın bakalım..
Ama ben de merak ettim. o da onaylanırsa direk gidip oraya mı başvuracaz, okula bi yazı gelecek mi?
Onaylanıyor hocam 5. birimde. Yazıyı da bir hafta 10 gün içerisinde gönderirler okulunuza..

benim kide oalandı şimdi ne yapıyoruz direk gidiyormuyz
elimizde bir belge olacak mı nerden alacağız..

Benimde onaylanmış okula bir yazı geliyor galiba onu alıp gideceğiz orda görüşürüz :+1:

Temmuz benimde onaylandı da. Orda kalmak ve orda yemek yememiz mi gerekiyo ? Farklı yerde kalsak yada yemek yesek ödeniyo mu o parayı veriyolar mı?

Orada kalmakta, yemek yemekte zorunda değiliz. Konaklama için ayrılmış meblağı aşmamak şartıyla başka yerde kalabilir ve faturasıyla ücretini talep edebilirsiniz. (Pek hoş karşılanmıyor) Yemek yemediğinizde de dönüşte yevmiyenizden kesinti (sabah-öğle-akşam yemek) yapılmıyor. Örneğin ben konaklama ve yemek için talepte bulunmayacağım. Artık ailem ne fatura keserse onu vericem ilgiliye de :)

nihayet son onayım 02.07.2010 da gerçekleşti. 19unda mersin-yenişehir'deyiz inş. hayırlı olsun.

Geri