Ben geçen yıl anlattım ve vaktimi ona harcadığım için pişman oldum.
Frame ler evet modern tasarımda kullanılmıyor ve bir çok sebebi de mevcut tabi bunları hepimiz biliyoruz yazmaya gerek yok.
Ders olarak bakarsak, arkadaşlar sene sonuna kadar bir daha öğrenciler frame kullanarak hiç bir şey yapmıyorlar.
Frame ler tablo gibi değil tabloyu sürekli kullanıyoruz, Formlarda mesela form nesnelerini düzenli yerleştirmek için bile tablo kullanıyorum ben, tablo ile frame i karşılaştırmamak lazım.
Bunun dışında tabi ileriki konularda çocuklar div leri görecekler ve asıl tasarımları div ile yapacaklar, işte div lerin mizanpaj için kullanılmasına rağmen yine de div içerisinde tablo ihtiyaç olacaktır sonuçta html anlatıyoruz başka kullanabileceğimiz bir mizanpaj nesnesi yok.
Demem o ki ben bu sene anlatmayacağım sadece böyle bir yapının olduğundan bahsedip tablo ya benzediğini çerçeve çerçeve siteyi bölümlediğini vs yarım saat gibi bir süre açıklayıp geçtim.
Her yiğidin doğurt yiyişi farklıdır başka bir öğretmenim de çıkar yok arkadaş öyle olmaz böyle olur derse de o da onun doğrusudur bir şey deme lüksümüz yok.
Ben yıllık planda işaretlememi yaptım seneye bu konuya 1 saat ayıracağım sadece...