nebiyan55 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 478 23 Mart 2013 #1 web tasarım 2. dönem asp.net uygulama soruları... Ekli dosyalar web.rar web.rar 135.6 KB · Görüntüleme: 477
B bilisimogretmen Aktif Üye Mesajlar 129 25 Mart 2013 #3 nebiyan hocam ben asp.net daha yeni geçtim isz bayağ i,lerdesiniz betik dili modülünü işlemediniz mi?
nebiyan hocam ben asp.net daha yeni geçtim isz bayağ i,lerdesiniz betik dili modülünü işlemediniz mi?
nebiyan55 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 478 25 Mart 2013 #6 betik dilini işlemedim .net sonra duruma göre inşallah
B bilisimogretmen Aktif Üye Mesajlar 129 26 Mart 2013 #7 ben de işlemeseydim keşke öğrenciler çok sıkıldı sanki oturup javascipt diliyle kod yazacaklar ben de anlatırken sıkıldım valla seneye işlemicem
ben de işlemeseydim keşke öğrenciler çok sıkıldı sanki oturup javascipt diliyle kod yazacaklar ben de anlatırken sıkıldım valla seneye işlemicem
S sfym Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 384 26 Mart 2013 #8 Sınav ortalaması iyi çıkarsa, sizin öğrenciler bu işi kapmış demektir hocam. Tebrik ederim.