Web Tasarım Editörü Ile Veri Tabanı İşlemleri modülü lazım

Kodla Büyü

aksmail

Site Gezgini
Arkadaşlar "Web Tasarım Editörü Ile Veri Tabanı İşlemleri" modülü lazım. modül bir türlü yazılmadı maşallah. Nette bulamadım. Ulaşabilen var mı?

forumda bununla ilgili görsel eğitim ve ders notu paylaşılmıştı, onlardan faydalanabilirsiniz. ben faydalandım çok iyi.

mygold' Alıntı:
forumda bununla ilgili görsel eğitim ve ders notu paylaşılmıştı, onlardan faydalanabilirsiniz. ben faydalandım çok iyi.
Hocam ben konuyu bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim...
Bu arada bu eksik modüller hakkında bilgisi olan var mı? Veya yerine başka bir kaynak işleyecek olan var mı?
1-Web Tasarım Editörü ile Veri Tabanı İşlemleri
2-Betik Dili (javascript)
3-Etkileşimli Web Uygulamalarında Web Formları
4-Etkileşimli Web Uygulamalarında Veri Tabanı İşlemleri

keşke Bilişim Teknolojileri yerine tercihlerde kaydırma yapsam da Biyoloji okusaydım .. :cry:

dersin bu modülleri için derli toplu bir modül bile yok, sınırsın programlama içeriğini nasıl nerden başlayacağı belli olmayan bir derse koymuşlar
sonra da modül bekliyoruz, ders billgi formuna göre gidiyorum, neyapayım..
elinde gayri resmi de olsa modüllün taslağı varsa, gönderrin lütfen ...

sağolsun çizgi tagem videoları imdadıma yetişti.
çok net özetlemiş her modülü oradan gidiyorum. bilginize.

Internet' Alıntı:
sağolsun çizgi tagem videoları imdadıma yetişti.
çok net özetlemiş her modülü oradan gidiyorum. bilginize.

"Web Tasarım Editörü ile Veritabanı İşlemleri" modülü için de video var mı? Bir de kaynağı ÖM ile gönderebilir misiniz?

arkadaşlar bu çaşağıdaki modüllerden çizgi tagem videolarını veya varsa ders notlarınızı paylaşırmısınız.

1-Web Tasarım Editörü ile Veri Tabanı İşlemleri
2-Betik Dili (javascript)
3-Etkileşimli Web Uygulamalarında Web Formları
4-Etkileşimli Web Uygulamalarında Veri Tabanı İşlemleri

hocam bi arkadaş paylaşmıştı sağolsun ben de indirmiştim, şimdi baktım forma bulamadım konuyu. buraya koyayım anlatım dosyalarını faydalı olur. ben de giriyorum web tasarım dersine veri tabanı konusunun modülleri yok, asp.net dersinde veri tabanı bağlantısı olduğu için ben direk javascript kodlarından devam ediyorum. taslak modülü de diğer arkadaş koymuş forma sağolsun, derslere onun üzerinden devam ediyorum

Ekli dosyalar

Geri