Web Tasarım Kursu

Kodla Büyü

arslan-46

Site Gezgini
Arkadaşlar web tasarım kursu açmak istiyorum mesleki eğitim merkezi üzerinden..
kurs saatı için 240/192 saat yazıyor.
bu kursu illa 192 saat mı vermemiz gerekiyor yoksa 240'a kadar artırabiliyor muyuz?

bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim..

Hocam bildiğim kadarıyla o yazılan max. ile min. saat. Yani kursu 240 saate kadar yapabilirsiniz.

Bu da şöyle oluyor:

Her modül için konunun işlenmesi gereken saat belirlenmiştir. 24, 32, 40 saat gibi, bu çerçeve programda yazar. Ve her modülün min. saatini toplayınca işlenmesi gereken toplam min. saat bulunuyor. Bu kurs için 192 saatmiş.

Ancak siz her modülün max. saatini hesaplarsanız o da 240 çıkar. Bu size kalmış, illa 192 ya da 240 olacak diye de bir şart yok bunun arasında bir saat de olabilir, mesela 210 saat gibi.

Siz yıllık planınızı belirlenen aralıkta kendi belirlediğiniz saatlere göre hazırlayıp HEM Müdürüne verin o da kursu açarken HEM Otomasyon sistemi üzerinden modüllerin saatini teker teker girerken sizin belirlediğiniz saatleri girsin. İşlem tamam, başka bir şeye gerek yok, sonra belirlenen aralıkta kursa devam edin.

hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim
hem otomasyonunda daha önce kurs açarken modül saati girmemişlerdi.direk kursa göre hocam şukadar saat açıyorsunuz demişti.
demek ki benim söylemem gerekiyor modül saatleri farklı diye
saolun hocam

Geri