B bozo0660 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 418 7 Ocak 2014 #1 Malum, sınav dönemi işinize yarar belki.. Ekli dosyalar WEB_1_3.rar WEB_1_3.rar 929.5 KB · Görüntüleme: 937
kade38 Üye Mesajlar 487 9 Ocak 2014 #12 hocam sınav yönergesi yok içinde. onuda paylaşabilir misiniz? bu arada teşekkürler :+1:
karaltan Aktif Üye Mesajlar 207 13 Ocak 2014 #14 benimkiler bu soruları görse bana bol bol dua! ederler
AKADEMİA Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,397 13 Ocak 2014 #15 karaltan' Alıntı: benimkiler bu soruları görse bana bol bol dua! ederler Genişletmek için tıkla ... Hocam sağlam sınav hazırlamış yani.
karaltan' Alıntı: benimkiler bu soruları görse bana bol bol dua! ederler Genişletmek için tıkla ... Hocam sağlam sınav hazırlamış yani.
B bozo0660 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 418 13 Ocak 2014 #16 AKADEMİA' Alıntı: karaltan' Alıntı: benimkiler bu soruları görse bana bol bol dua! ederler Genişletmek için tıkla ... Hocam sağlam sınav hazırlamış yani. Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı yok hocam.. yapamayana ek 1 yıl daha süre veriyoyorum.
AKADEMİA' Alıntı: karaltan' Alıntı: benimkiler bu soruları görse bana bol bol dua! ederler Genişletmek için tıkla ... Hocam sağlam sınav hazırlamış yani. Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı yok hocam.. yapamayana ek 1 yıl daha süre veriyoyorum.