Web Tasarım Programlama 2. dönem 2. uygulama yazılısı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan faras
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Hocam acikcasi modüle bagli kalmayi tavsiye etmiyorum,yapmiyorumda.
Veritabani konusunu tefarruatli islemek icin kendime gore ders anlatiyorum.

hocam elinize sağlık sorular gayet güzel.
...
1) 1.Şekildeki html css ekranını Dreamweaver de oluşturup asp.net Master Page sayfası olarak oluşturunuz.
..
yukarıdaki kısım kafamı karıştırdı.
sayfayı tamamen VStudio ile oluştursa daha iyi olmaz mı ?

Hocam ilk başlarda denedim visula stdio ile yapmayı ama maalesef eskisine oranla meslek sınıflarının seviyesi çok düşük olduğu için kafaları allak bullak oldu.
Dreamweaver de türkçe gördüler menüleri visual stdio da herşey ingilizce olunca aktarım yapamadılar 2 hafta uğraştım olmadı en baştan alıp 2 hafta dreamweaver üzerinden başa almak zorunda kaldım.
Birde css işlemleri visual stdio da dreamweaver gibi tam istediğimiz gibi olmuyor tam olarak visual stdio 2008 desteklemiyor. Bilgisayarlar yavaş olduğundan visual stduio 2008 yüklemek zorunda kaldık.
Bu uygulamanın benzerlerini tam 6 kez ve master page uygulamaları 7-8 kez yapmama rağmen inanmayacaksınız ama sınavda yine başarısız oldular. Algılama ve yerine koyma maalesef çok zayıflar. İstediğimiz verimi tam olarak alamıyoruz. Mesajı uzattım sitem ettim yine :) :)

faras' Alıntı:
Hocam ilk başlarda denedim visula stdio ile yapmayı ama maalesef eskisine oranla meslek sınıflarının seviyesi çok düşük olduğu için kafaları allak bullak oldu.
Dreamweaver de türkçe gördüler menüleri visual stdio da herşey ingilizce olunca aktarım yapamadılar 2 hafta uğraştım olmadı en baştan alıp 2 hafta dreamweaver üzerinden başa almak zorunda kaldım.
Birde css işlemleri visual stdio da dreamweaver gibi tam istediğimiz gibi olmuyor tam olarak visual stdio 2008 desteklemiyor. Bilgisayarlar yavaş olduğundan visual stduio 2008 yüklemek zorunda kaldık.
Bu uygulamanın benzerlerini tam 6 kez ve master page uygulamaları 7-8 kez yapmama rağmen inanmayacaksınız ama sınavda yine başarısız oldular. Algılama ve yerine koyma maalesef çok zayıflar. İstediğimiz verimi tam olarak alamıyoruz. Mesajı uzattım sitem ettim yine :) :)
..
EML sınıflarının genelinde bu sorun var hocam. o yüzden ASP.NET e geçince ben CSS ile fazla uğraşmıyorum. DW yi kople kapatıyorum :) asp.net e yönelip biraz ilerledkten sonra öğrencilere proje verek css istiyorum.

Bence DW'i unutmamak için öğrencilere tasarım kısmı DW'da kodlama kısmı da VStudio da yaptırmak daha doğru olur.Ben de böyle yapıyorum uygulama sınavları.Ayrıca proje de veriyorum.Site tasarımı ve c# kodlaması.

Geri