Web Tasarım ve Programlama Dersi

Kodla Büyü

aktasankara

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Web dersine giren arkadaşlar;

CSS modülünde menü yapımı konusu yıllık planda bir haftaya sığdırılmış, bunu bir haftada bitirebilen var mı ?

Varsa tüyo alabilir miyim? Çünkü bir haftada bitecek bir konu gibi durmuyo bitirsem de öğrencilerin anlayacağını sanmıyorum...

hocam,ben konuyu işledim...ancak bir hafta kısa bir süre tabi ki bu konu için...

fatihhayrioglu.com'dan faydalandım hocam, güzel örnekler var menü yapımı ile ilgili....

hocam yıllık planı derse giren öğretmen yapar. konuya kaç hafta ayıracağınızı sene başında belirlersiniz. tabii dersi sonradan alıp yıllık planı hazır bulduysanız onu bilemem. seneye bu dersin planını yaparken dediğiniz noktaya dikkat edip ona göre hafta ayırırsınız. iyi çalışmalar.

mygold' Alıntı:
hocam yıllık planı derse giren öğretmen yapar. konuya kaç hafta ayıracağınızı sene başında belirlersiniz. tabii dersi sonradan alıp yıllık planı hazır bulduysanız onu bilemem. seneye bu dersin planını yaparken dediğiniz noktaya dikkat edip ona göre hafta ayırırsınız. iyi çalışmalar.

teşekkürler hocam.

Seneye hazırlarken dikkat edecem artık. Tek başınayım ve bölümün tüm planlarını yapınca haliyle tek tek düşünemeyebiliyor insan

Bu yıl ilk defa web dersine girdim ikinci yılım zaten ve yeni modülleri okulda ilk ben işliyorum. Diğer hocanın tayini çıktı bu yıl böyle oldu inş seneye düzeltiriz

mygold' Alıntı:

hocam size aynen katılıyorum.bende derse il kez girdim bu yıl ve planı netten nidirdim ve düzenlemedim.şu an ccs menü işlemlerindeyim ve 1 hafta kesinlikle yetersiz.kolay gelsin.

först' Alıntı:
mygold' Alıntı:

hocam size aynen katılıyorum.bende derse il kez girdim bu yıl ve planı netten nidirdim ve düzenlemedim.şu an ccs menü işlemlerindeyim ve 1 hafta kesinlikle yetersiz.kolay gelsin.

Hocam ben div konusunu bile biraz ağırdan aldım önemli diye, ayrıca öğrenci seviyesi ve isteği de önemli oluyor. Sizede kolay gelsin

hocam biz ilk önce dreamweaver bitirdik şimdide css ile menü yapımını dreamvawerda anlatıyoruz baya da süre oldu dreamweaver hızlı bittiği içinn haftaya sınav yapacaz bakalım css menülerden dikey menü soracam div li site tasarımı şablon ile birliktee sayfalar felan işteee

die4you' Alıntı:
hocam biz ilk önce dreamweaver bitirdik şimdide css ile menü yapımını dreamvawerda anlatıyoruz baya da süre oldu dreamweaver hızlı bittiği içinn haftaya sınav yapacaz bakalım css menülerden dikey menü soracam div li site tasarımı şablon ile birliktee sayfalar felan işteee

dw modülünü öne mi aldınız hocam? Aslında mantıklı ama bende kodları yaza yaza öğrenirler iyi yerleşir mantığıyla notepaddan gidiyorum ama çok zaman alıyor biraz da seviye düşük

Hocamın da dediği gibi yıllık plan öğretmenin hitap ettiği sınıf düzeylerine göre kendisi yapması gereken bir olaydır.
Ben bu konuları 2 haftada bitirdim ve css konularına girmeden önce öğrencilere kodları dreamweaver programında yazmalarını istedim. Öğrenciler 4 haftadır dreamweaver da çalışıyorlar. Bu sayede Web tasarım editörüne giriş modülünü hızlı geçeceğim. Sadece site oluşturma konusunu anlatacağım. Sonrasında tablolar divler vs. Planlarda konular düzgün dağılmamış olabiliyor. Bunu önceden kestirmek zor, bu sene modüller yeni değiştiği için yıllık planları tutturmak da zor. Bu sene planlarda kendimiz notlarımızı alıp seneye ona göre kendimiz düzenlemeliyiz. Ben bir kaç hafta öncesinden konulara bakıyorum yoğunluğuna göre bu konuyu kaç saatte geçebileceğime bakıyorum ve ona göre kendimi ayarlıyorum. Plana göre gitmeye çalışmayın hocam, sonra zaten yakalayacaksınız. Herkese kolay gelsin.

Geri