web te mail alma bölümü oluşturan var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cenk78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cenk78

Üye
okul sitesine mail alma bölümü oluşturrmak istedim .html kodunu girdim ama gönderme bölümün de gönder bölümü çıkmıyor ne yapabilir tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim?

Mail almadan kasıt nedir hocam? İletişim formu gibi bişey mi kastediyorsunuz? Veya maillist gibi. Eğer öyle ise HTML ile olmaz programlama gerekir.

Her ne kadar e-posta göndermek için asp veya php gibi bir alt yapı gerekli olsa da, sizin yerinize e-posta gönderen servisler de bulunmaktadır. Bu tür servislerin verdiği kodu sitenize ekleyerek, ziyaretçilerinizin e-posta göndermesini sağlayabilirsiniz.
@Cenk78, eklemeye çalıştığınız kodları buraya eklerseniz, kontrol etme şansımız olabilir.

özür dilerim arkadaşlar kopmak zorunda kaldım
okyanus 41 siteni inceldim ben de aynen senin yaptığı yapmak istiyorum nasıl yaptığını anlatırsan sevinirim.selamlar

formator_ hocam. sanırım bilgisayar öğretmeni deilsiniz. aslında mesaj yazmamak için kendime çok direndim. ama gerçektende çok çok basit sayılablecek bir konu üzerinde temel bilgiler bunlar.
Zaten bu iş kurslarla falanda olmaz. kurslar birşey öğretmek için değil belge vermek ve birileri için ek ders kapısı olduğu bi gerçek.
okullarda formatör olarak görev yapan arkadaşlar kendilerini çok iyi geliştirmeliler yoksa bu işin yaftasını bilgisayar öğretmenleri yiyor.

mavilik tebrik edrm iyi bildin ama kendini geliştirmek isteyen biriyim sadece olaya ek ders alan birisi olmamak için uğraşıyorum sitemi en iyi yapmak için uğraşıyorum ha mesaj yazdığın için de teşekkür ederim

cenk78' Alıntı:
özür dilerim arkadaşlar kopmak zorunda kaldım
okyanus 41 siteni inceldim ben de aynen senin yaptığı yapmak istiyorum nasıl yaptığını anlatırsan sevinirim.selamlar
hocam php kodlarıyla yaptım ancak meb hostlu siteler php desteklemediği için sorun olabilir.

Geri