http://www.memurlar.net/haber/495829/
Ders materyalleri, ogrenci urunleri egitim haberleri vb. Ysyinlar aklima geliyor
Ders materyalleri, ogrenci urunleri egitim haberleri vb. Ysyinlar aklima geliyor
Hasanhoca' Alıntı:Bir öğretmen bu yazıdan, bu sonuçları çıkarıyorsa bize her şey mustehak. Adam ne yazmış biz ne anlamışız.
biltek2007' Alıntı:Hasanhoca' Alıntı:Bir öğretmen bu yazıdan, bu sonuçları çıkarıyorsa bize her şey mustehak. Adam ne yazmış biz ne anlamışız.
Hocam öğrenci sakıncalı olmayan bir fotoya bile itiraz edebilir. Bunun önüne geçemeyiz ki. Yani aba altından yine sopa göstermiş bakanlık. Çıkılmaz bu işin içinden.
yarın öbür gün şikayet geldiğinde biz anlamayız siteyi bilgisayarcımız yapıyo kendi eklemiş der çıkarlar işin içinden**melike**' Alıntı:biltek2007' Alıntı:Hasanhoca' Alıntı:Bir öğretmen bu yazıdan, bu sonuçları çıkarıyorsa bize her şey mustehak. Adam ne yazmış biz ne anlamışız.
Hocam öğrenci sakıncalı olmayan bir fotoya bile itiraz edebilir. Bunun önüne geçemeyiz ki. Yani aba altından yine sopa göstermiş bakanlık. Çıkılmaz bu işin içinden.
Aynen. ben de okul idaresine bu durumdan bahsedeceğim. İlla ekle diyorlarsa sorumluluk bana ait olmaz diyeceğim.
Hasanhoca' Alıntı:Bir öğretmen bu yazıdan, bu sonuçları çıkarıyorsa bize her şey mustehak. Adam ne yazmış biz ne anlamışız.