Re: wifi den whatsapp çalıştıramıyorum modem ayarından mı ?
yok hocam meb ve özel hat olmak üzere iki hat var ama özelden cepten watsap a girilmiyor
kısıtlı Wi-Fi ağı durumunu nasıl düzeltirim engelleme mi var modem de zyxel VMG3312-B10B bu modemim
interneti araştırırken bu yazıyı buldum ama çözemedim sorunu
WhatsApp'a neden Wi-Fi'dan bağlanamıyorum?
WhatsApp belirli bir Wi-Fi bağlantısıyla bağlanamadığını bildirdiğinde, bu genellikle kısıtlı Wi-Fi ağından bağlanmanızdan kaynaklanır.
Kısıtlı Wi-Fi bağlantı noktaları internete bağlanabilmeniz için giriş yapmanızı gerektirir. Eğer kısıtlı bir Wi-Fi bağlantısını kullanıyorsanız 2 seçeneğiniz vardır:
Wi-Fi ile olan bağlantınızı kesip mobil internet bağlantınızı kullanabilirsiniz.
Wi-Fi ağından bağlanabilirsiniz. Bunu, genellikle telefonunuzdaki tarayıcıyı açıp herhangi bir web sayfasını ziyaret ederek sağlayabilirsiniz.
Wi-Fi bağlantısına okul, kafe, havaalanı, restaurant gibi yerlerden bağlanmışsanız ve bağlantınızla ilgili sorunlar yaşıyorsanız, lütfen Wi-Fi ile olan bağlantınızı kesin (Wi-Fi ayarlarından bağlantıyı Unut'u seçin), veya sistem yöneticisinden güvenli bağlantıların Wi-Fi bağlantı noktasından sağlanabildiğinden emin olun.
Not: WhatsApp, vekilli bağlantıları desteklememektedir.
Bağlantı sorunlarının çözümü hakkında alternatif çözümler için bu makaleye göz atabilirsiniz.
Hoşçakalın,
WhatsApp Destek Ekibi