wifi den whatsapp çalıştıramıyorum kısıtlı Wi-Fi ağı ??

Kodla Büyü

06Davut

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
hayırlı cuma lar saygıdeğer hocalarım

okuldaki özel internetin wifisine bağlanınca whatsapp tan mesaj atınca gitmiyor çalışmıyor sebebi nedir. ?

hiç karsılasanınız oldu mu ?

Re: wifi den whatsapp çalıştıramıyorum modem ayarından mı ?

Bizim de çalışmıyor ama meb hattı

Re: wifi den whatsapp çalıştıramıyorum modem ayarından mı ?

yok hocam meb ve özel hat olmak üzere iki hat var ama özelden cepten watsap a girilmiyor

kısıtlı Wi-Fi ağı durumunu nasıl düzeltirim engelleme mi var modem de zyxel VMG3312-B10B bu modemim

interneti araştırırken bu yazıyı buldum ama çözemedim sorunu

WhatsApp'a neden Wi-Fi'dan bağlanamıyorum?
WhatsApp belirli bir Wi-Fi bağlantısıyla bağlanamadığını bildirdiğinde, bu genellikle kısıtlı Wi-Fi ağından bağlanmanızdan kaynaklanır.

Kısıtlı Wi-Fi bağlantı noktaları internete bağlanabilmeniz için giriş yapmanızı gerektirir. Eğer kısıtlı bir Wi-Fi bağlantısını kullanıyorsanız 2 seçeneğiniz vardır:

Wi-Fi ile olan bağlantınızı kesip mobil internet bağlantınızı kullanabilirsiniz.
Wi-Fi ağından bağlanabilirsiniz. Bunu, genellikle telefonunuzdaki tarayıcıyı açıp herhangi bir web sayfasını ziyaret ederek sağlayabilirsiniz.
Wi-Fi bağlantısına okul, kafe, havaalanı, restaurant gibi yerlerden bağlanmışsanız ve bağlantınızla ilgili sorunlar yaşıyorsanız, lütfen Wi-Fi ile olan bağlantınızı kesin (Wi-Fi ayarlarından bağlantıyı Unut'u seçin), veya sistem yöneticisinden güvenli bağlantıların Wi-Fi bağlantı noktasından sağlanabildiğinden emin olun.

Not: WhatsApp, vekilli bağlantıları desteklememektedir.

Bağlantı sorunlarının çözümü hakkında alternatif çözümler için bu makaleye göz atabilirsiniz.

Hoşçakalın,
WhatsApp Destek Ekibi

Geri